Villa Morairas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4086621
Prachtige villa gelegen is gelegen in een duurzame zone van het Residentiële Resort Cumbre del Sol, in Benitatxell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord.
Een duurzaam gebied, met buren die al genieten van hun huizen en het prachtige uitzicht op de zee die het heeft.
De locatie onderscheidt zich vooral door te wandelen naar het Adelfas winkelcentrum, met zijn diensten en gastronomische aanbod, naar het sportgebied van Cumbre del Sol, ideaal voor degenen die willen genieten van tennis en paddle tennis, uit eten gaan of gewoon een wandeling maken.

Een woonwijk voor de bouw van onafhankelijke villa's, met privézwembad en tuinen. Elk perceel heeft zijn eigen aangepaste project, speciaal ontworpen om de ruimte te optimaliseren, privacy te waarborgen en uitzicht op zee te maximaliseren.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 149m2

Gelijkaardige panden