Villa Cambra Finestrat

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4297023
Prachtige villa in 'nieuwbouwomgeving' te Finestrat.
Deze villa is gelegen aan exclusieve regio van Sierra Cortina en golfdomein Sierra Cortina. 

Omwille van zijn uitstekend ligging heb je directe verbinding tot autosnelweg, Calla de Finestrat en Benidorm.
Verschillende (water)pretparken zijn te vinden in de directe omgeving. Het bekende pretpark Terra Mitica' ligt op amper 5 minuten rijden. 
Finestrat-Benidom is een unieke plek om te genieten van de zon van Spanje en op ongeveer 30 minuten van de stad Alicante met de internationale luchthaven en het hogesnelheidstreinstation waarmee je in slechts een paar minuten naar Madrid kunt gaan uur.

Binnen een straal van 3 km kunt u genieten van de themaparken Aqua Natura, Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia en Mundomar, waar uw kinderen en u zullen genieten van diverse attracties.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 101m2

Gelijkaardige panden