Ruim appartement met zeezicht

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4356169

Prachtig ruim appartement met een heerlijk terras en zeezichten. Gelegen in Los Altos, Sierra Cortina gewild omwille van zijn uitstekende en residentiële liggging.
Het appartement maakt deel uit van een klassevolle en rustige urbanisatie met zwembaden en mooi onderhouden tuinen.
De keuken heeft een ruime berging, maar er is ook nog een berging bij de parkeerplaats onderin het gebouw.
Geweldig terras om te genieten op elk moment van de dag, van rust, zon, of een gezellig diner met vrienden en familie.

Het complex maakt deel uit van Sierra Cortina een zeer gewilde woonwijk in Finestrat met sportcentra, restaurants, hotel en verschillende golf clubs. Ook vlakbij een aantal pret- en waterparken, een grote shopping mall, het strand, stuwmeer en enkele typische Spaanse dorpjes, voor ieder wat wils dus.
Een bezoek meer dan de moeite waard.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 110m2
  • Gemeubeld