Sunset Cliffs

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4356539
Appartement gelegen in het nieuwe gedeelte van Benidorm. Een prachtig en magistraal appartementsgebouw die mee de skyline van Benidorm zal vervoegen.
Dit imposant luxueuse appartemtsgebouw is gelegen eerste lijn playa poniente en de appartementen worden gekenmerkt door bijzondere lichtinvallen. 
Grote en gemeenschappelijke zones met zwembad, ligweide, tennis- en paddelvelden zijn voorzien. Voor de jeugd werd bovendien een aparte 'hall' voorzien waar ze kunnen genieten van de nieuwste games. 
Voor wie wil sporten is er uiteraard een gymzaal voorzien. Alles voor de levensgenieter ! 
Diverse appartementen, diverse afmetingen op diverse verdiepingen. Contacteer ons voor meer informatie.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 87m2