Seaview appartement Delfin Natura

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4357969
Appartement gelegen op uniek gelegen locatie aan zee vlakbij het natuurpark van Albir. 
Het park me zijn vele palmbomen en in totaal 280 verschillende plantensoorten is een waar genoegen voor elke natuurliefhebber. Wandel-, mountainbike- en fietsroutes zijn er dan ook in overvloed doorheen het park. 

Het complex bestaat uit totaal 82 appartementen van 1/2/3 of 4 slaapkamers en ruime terrassen of tuin voor wie gelijkvloers verkiest.
Ruime gemeenschappelijke gedeelten, verschillende zwembaden, tennis- en paddelterrein alsook elektrische laadpalen voor de ecodriver. Een gymnasium, sauna en telewerkoffice maken het geheel compleet.

Albir is geliefd omwille van velerlei zaken zoals ligging, tal van activiteiten, klein en gezellig, vlakbij Altea, Benidorm en tal van attractie-, thema en waterpretparken. 

Op ca 45 minuten ben je op de luchthaven van Alicante. 

De vele bars en restaurants zorgen voor een aangename drukte zowel in de winter als in de zomer. Een ligging ideaal voor de veeleisende Spanje liefhebber.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 67m2