Prachtige B&B in Vera ALMERIA

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5943352

Deze B&B ligt aan de rand van Vera, op korte rijafstand van het dorp en slechts 7 km, 10 minuten rijden van de wijdes zandstranden.Het gehele pand bestaat uit een hoofdgebouw en 4 afzonderlijke appartementen:

Woning :

Inkomhal, een grote en ruime woonkamer met open haard en eethoek, een open, volledig uitgeruste keuken met washok, een gastenbadkamer en 3 slaapkamers, waarvan één, de grootste met een eigen badkamer en-suite verhuurd wordt.

Op de eerste verdieping vindt u de hoofdslaapkamer van de eigenaren met een en-suite badkamer en hun privéterras van 22m2, een fijne ontspanningsruimte.

4 Cottage-appartementen:

Deze zeer ruime appartementen (tussen 45 en 65m2) bestaan ​​allemaal uit een woonkamer met slaapbank, een slaapkamer met tweepersoonsbed, volledig uitgeruste keuken (fornuis, oven, magnetron, vaatwasser), badkamer, open haard, satelliet-tv, WI-FI, airconditioning warm/koud, centrale verwarming op gas en een eigen terras.

Buitenruimte :

Automatische toegangspoort, privé parkeerplaats voor meerdere voertuigen, veel heerlijke schaduwrijke & zonnige plekjes om te relaxen, een grote pergola,…

Het grote verwarmde zwembad is omgeven door een stenen terras met voldoende ligbedden om van het Spaanse klimaat te genieten.

Het hele pand is in uitstekende staat, liefdevol verzorgd en onderhouden, met het comfort van centrale verwarming en airconditioning die van dit huis een heerlijke thuis maken.

Dit is een uitstekende vastgoedbelegging voor iemand die een B&B met veel Spaanse charme wil runnen, gelegen in een mooie, rustige vallei nabij de Sierra Cabrera-bergen, op slechts enkele kilometers van de zee. Een paradijs voor fietsers en wandelaars!

Belangrijke informatie

Dit commercieel pand laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 388m2