Boetiekhotel in Mojacar

(SHSP-uitstekend)
€ 760.000
Referentienummer W-5864014

Heb je er altijd al van gedroomd om een ​​boetiekhotel of Bed & Breakfast uit te baten in het zuiden van Spanje? Dan hebben wij het ideale pand voor u gevonden om uw droom waar te maken!

Dit volledig operationeel boetiekhotel in het witte dorp Mojacar bestaat uit 8 ruime kamers elk met een eigen badkamer en suite, een geweldige ontbijtruimte/ restaurant, en heerlijke terrassen met ongelooflijk uitzicht op zee.

Vanaf het moment dat u bij het hotel aankomt, wordt u begroet met een gevoel van rust en magie. Het ontwerp van dit hotel is een mix van Grieks-Romeinse en Nasrid-architectuur, gelegen op de top van een rots met zijn verschillende hellingen die zich aanpassen aan de fysionomie van de berg en de stad. Het hotel is dan ook verdeeld over 4 verdiepingen.

Je betreedt het hotel via een centrale inkomhal, met prachtige witte muren, authentieke tegels en Moorse accenten. De hal geeft uit op een ruime gang met panoramisch raam met een spectaculair uitzicht op de omgeving en de kust. Deze gang verbindt de verschillende kamers.

Elke kamer is uniek en karaktervol ingericht met romantische charme en zo ontworpen om een ​​bijzondere en unieke ervaring voor de gasten te creëren. Zo geniet iedere kamer van een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en is voorzien van airco (koud/warm) en een plafondventilator. 4 kamers genieten ook van een privé terras, twee kamers beschikken over een derde bed en er is een suite met een rond bad als eye catcher.

Het hotel beschikt over een mooie ontbijtruimte met bar en diverse zithoeken. Vanuit de ontbijtruimte heb je ook toegang tot een prachtige terras met zeezicht waar het ontbijt geserveerd kan worden of waar je ´s avonds kan genieten van het aperitief.

Het hotel is perfect gelegen om te genieten van alles wat Mojácar dorp je te bieden heeft. Er zijn een verscheidenheid aan bars, restaurants en unieke winkels om te verkennen. Er is ook een busverbinding met de kust en andere dorpen in de onmiddellijke omgeving.

Ben je op zoek naar een goed draaiende zaak (een operationeel hotel met vergunning) om over te nemen dan kan dit een unieke kans zijn! Het pand is prachtig onderhouden en gerenoveerd met materialen van de hoogste kwaliteit. Elke verbouwing werd door de eigenaars gedaan met het grootste respect voor het oorspronkelijke gebouw. Dit is een perfecte investeringsmogelijkheid voor een dynamische persoon!

Mojacar is gelegen aan de Middellandse Zee, in de provincie Almería. Dit dorp van Arabische oorsprong staat bekend als één van de mooiste van Spanje. Anderzijds biedt het modernere “playa” gedeelte een variëteit aan uitgangsmogelijkheden, sfeervolle strandbars, watersporten en prachtige zandstranden!

Belangrijke informatie

Dit commercieel pand laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 386m2