gelijkvloers appartment met tuin op golf VALLE DEL ESTE Vera

Nieuwbouw
€ 199.000
Referentienummer 5864071

Dit is een unieke kans om eigenaar te worden van een compleet gerenoveerd modern, eigentijds gelijkvloers appartement met ruime privétuin! Het appartement, met 2 slaapkamers en 2 badkamers, is gelegen in het exclusieve Azahares-complex.

Azahares ligt naast de 11e, 12e en 13e fairways en biedt een panoramisch uitzicht op de 18-holes golfbaan en het resort Valle del Este. Het complex beschikt over gemeenschappelijke aangelegde tuinen en een gemeenschappelijk zwembad.

Het interieur is voorzien van marmeren vloeren en hoogwaardige keukens en badkamers. Deze tuinappartementen beschikken over een eigen parkeerplaats, een berging en optioneel eventueel een privézwembad. Alle bewoners hebben toegang tot het grote gemeenschappelijke zwembad en de aangelegde tuinen.

Er is slechts een beperkt aantal ruime tuinappartementen met 2 slaapkamers beschikbaar !

Prijzen starten vanaf € 199.000 (€ 239.000 voor het volledig gemeubileerde, sleutelklare appartement). De appartementen zijn tussen de 88 en 101 m2 groot, met een terras van 80 tot 87m2 en een tuin met prachtig golfzicht tussen de 40 en 153 m2.

Deze appartementen zijn een must see!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 88m2

Gelijkaardige panden