villa in Vera

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5140668

Deze ruime en charmante villa is gelegen op een rustige locatie op slechts 5 minuten van Vera dorp en 10 minuten met de auto van de prachtige zandstranden.

De villa ligt op een perceel van 10531m2  te midden van een heerlijke privétuin. De volledige woning is volledig gelijkvloers gebouwd. Vanuit de inkomhal heb je toegang tot een ruime woonkamer met open haard en een volledige ingerichte keuken voorzien van alle huishoudtoestellen. Zowel de keuken als de woonkamer geven uit op het enorme overdekte terras. Dit terras is de ideale plek om te ontbijten of te lunchen. Het terras loopt door in L-vorm naast het grote privézwembad (10 x 5 m). Hier werd een gezellige eethoek met barbecue voorzien.

Verder beschikt de villa over 4 ruime tweepersoonsslaapkamers en drie badkamers (waarvan 2 voorzien zijn van een ligbad). De master slaapkamer beschikt over een en suite badkamer en heeft openslaande deuren die uitgeven op het overdekte terras. De derde badkamer is een grote doucheruimte met toilet gelegen aan het zwembad.

Zowel de woonkamer als alle slaapkamers zijn voorzien van airco. De woning is volledig instapklaar en de eigenaars zijn bereid de meubels eventueel mee te verkopen (onderhandelbaar)

De villa is idyllisch gelegen op een zachtjes aflopende helling.  Toegang verkrijg je via de electrische toegangspoorten en de brede oprijlaan die omzoomd is met bomen. Aan de zijkant van de woning is er een dubbele carport om twee auto´s in de schaduw te parkeren. Aan de zijkant van de woning is er extra parkeerplaats voor meerdere auto´s.

De mooi ingerichte, tropische tuin beschikt over verschillende zithoeken, een mooi houten prieel overgroeid met weelderige klimplanten en zeezicht , een buitenbar in de buurt van het zwembad dat gelegen is op het zuiden en dus van een hele dag zon geniet. Verder is er een olijfgaard, fruitboomgaard en een sportveld voor petanque en/of beach volley. Het volledige perceel is omheind.

Deze schitterende villa, voorzien van alle moderne gemakken is de ideale vakantiewoning voor een ontspannen familievakantie in Andalusië, maar ook een ideale uitvalsbasis voor actieve vakanties. De omgeving staat bekend om zijn prachtige wandelroutes en fietsroutes.

De huidige eigenaars verhuren de woning op regelmatige basis en halen hier een mooi inkomen uit.

Indien je op zoek bent naar een investeringspand of een eigen plekje onder de zon dan is dit de ideale woonst!  Op slechts 5 minuten van de bars, restaurants en supermarkten van het typisch Spaanse stadje Vera met zijn markt op zaterdag en op slechts 10 minuten rijden van prachtige stranden van Vera, Garrucha en Mojacar.  In Garrucha vind je een  jachthaven en een selectie van de beste visrestaurants van de provincie. Iets verder langs de kust ligt het Nationaal Park Cabo de Gata, een prachtige omgeving om te kajakken, zeilen en duiken. Een groot deel van de regio is onaangeroerd en beschermd gebied, hierdoor behoudt dit stuk van Almeria zijn ongerepte schoonheid !

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 193m2