duplex net voor de haven in Villaricos

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5140671

Duplex van topkwaliteit in Villaricos net voor de haven. Deze locatie kan je niet evenaren!

Dit huis beschikt op het gelijkvloers over een groot terras bij de entree (de ideale ontbijtplek aangezien het ochtendzon heeft), een lichte woon-eetkamer met open haard, een volledig ingerichte keuken met granieten werkbladen, een oven, kookplaat, koelkast/vriezer en wasmachine en een tweede terras aan de achterzijde van de woning waar je geniet van de namiddagzon.

Een trap brengt u naar de eerste verdieping waar u 2 slaapkamers vindt met ruime ingebouwde kasten. Elke slaapkamer heeft een eigen terras (de hoofdslaapkamer met ongeëvenaard uitzicht op zee en de haven). De master heeft ook een grote badkamer met bad en douche en suite. Er is een tweede badkamer met douche op dezelfde verdieping.

Een binnentrap brengt u naar het geweldige dakterras met opnieuw prachtig uitzicht op zee en de haven.

Deze woning heeft een bevoorrechte ligging in het complex, aangezien het een hoekpand is, heeft het meer privacy op het dakterras en een beter gebruik van de buitenruimte op het achterterras op het gelijkvloers.

 Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen: binnentimmerwerk en buitendeur in iroko, open haard, tegels van Porcelanosa en Roca, een zonneluifel en een zonnepaneel op het dakterras.

Het pand is gelegen in het luxe en exclusieve Harbour Lights complex, tegenover de haven van Villaricos. Twee ondergrondse overdekte parkeerplaatsen zijn inbegrepen in de prijs.

Villaricos  is een actief, echte traditioneel vissersdorp, gelegen tussen de zee, het strand en de bergen. Maak deel uit van deze klassieke Spaanse dorp, met zijn twee kleine havens, zand-en kiezelstranden, lokale winkels, uitstekende restaurants, feesten en levendige lokale markt. Binnen 10 kilometer bereikt u Mojácar, El Playazo de Vera, het lange zandstrand van de Almanzora kust en één van de beste stranden in Spanje, 3 achttien holes golfbanen (Desert Springs, Valle del Este en de Marina golf), 2 jachthavens, go-kart circuit, waterpark en in 20 kilometers begint het natuurreservaat van "Cabo de Gata".

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 98m2