Luxe dakappartement op golfresort in Pilar de Jaravía

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5140686

Met zijn ideale ligging, op een golfresort, op een berghelling met panoramisch uitzicht op zee,  is dit een uniek appartement dat zelden in de verkoop komt.

Dit dakappartment van maar liefst 97m2 is gelegen op de derde (en meteen ook bovenste) verdieping van het Falcon complex. Het appartement beschikt over een mooie inkomhal, een ruime, lichte woonkamer met toegang tot een groot terras met prachtig uitzicht over de golfbaan en de zee, een ruime, moderne keuken met alle electrische huishoudtoestellen (RVS afwerking) en een Silestone (een materiaal bestaande uit 94% natuurlijk kwarts verdicht met speciale harsen en andere componenten die een grote weerstand bieden) aanrecht , 2 dubbele slaapkamers voorzien van inbouwkasten en 2 badkamers, wwarvan één met ligbad en suite met de hoofdslaapkamer. Beide slaapamers beschikken over grote schuiframen die uitgeven op het deels overdekte terras (32m2). Vanop het prachtige terras, met voldoende plaats voor zowel een eettafel als een lounge set, kan je via een trap het dakterras (87m2) bereiken. De zichten over het golf resort en de kustlijn zijn ongeëvenaard van hieruit!


De woning is voorzien van een centraal airconditioning systeem (warm / koud ) en wordt zo goed als volledig gemeubileerd verkocht (volgens inventaris) . Verder zijn er maar liefst twee ondergrondse parkeerplaats en een berging (8m2) eveneens inbegrepen in de prijs.

Het appartement biedt enorm veel privacy en beschikt met zijn terras en zijn enorm dakterras over alle zon die je wil om te genieten van het Mediteraans klimaat.
Falcon is een rustige urbanisatie met een verzorgde gemeenschappelijke tuin , een groot zwembad en kinderbad met uitzicht op de golfbaan , een paddel court en een speeltuintje.

Dit fantastisch appartement, bereikbaar met de lift, biedt uitstekende verhuur mogelijkheden en is instapklaar!

Mundi Aguilon is een spectaculaire golf, gekozen tot “Europa’s beste woestijngolf”, en wordt gekenmerkt door een buitengewoon landschap met zicht op zee en de omliggende bergen. Dankzij het droog en zonnig klimaat kunt u er het hele jaar door van genieten. Het domein bestaat momenteel uit een 18-holes golfbaan met clubhuis.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 97m2
  • Gemeubeld

Gelijkaardige panden