fbpx

Financiering

Wil u een villa kopen in Spanje of bent u op zoek naar een leuk buitenverblijf aan de Costa Blanca?

Waar u ook heen wenst te trekken met uw vastgoeddroom: een gezond uitgewerkt financieringsplan is een goede, zelfs broodnodige basis. Het is steeds belangrijk om te weten wat financieel haalbaar is voor u en waar uw grenzen exact liggen.

De financiering van uw Second Home in het buitenland wordt vanaf de eerste persoonlijke gesprekken goed doorgesproken met het team van Second Home Spanje.

Bij de zoektocht naar een vastgoedproject op uw maat of een woning die op uw lijf geschreven is, wordt niet alleen een duidelijk bedrag vooropgesteld. Daar wordt ook rekening mee gehouden: er zullen u geen projecten worden voorgesteld die niet voldoen aan uw eisen, of die boven uw budget liggen.

Bovendien wordt ervoor gezorgd dat u waar voor uw geld krijgt. Indien u wenst, wordt u advies gegeven over de financiële kant van de zaak en wordt u doorverwezen naar een bank die ervaring heeft met deze aankopen. U krijgt ook ondersteuning bij de financiële uitvoering op de bestemming waar u uw vastgoed uiteindelijk zal kopen. Hierbij wordt u zeker niet aan uw lot overgelaten.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief