fbpx

Salobrena – (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1675)

Salobrena –  (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1675)

Salobrena – (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1675)

Wederverkoop

€75.000

  • Salobrena -  (Granada) | land met 0 slaapkamers.
  • Salobrena-Granada-land-1675-1
  • Salobrena-Granada-land-1675-2

Property ID :

 1675

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Description

Salobrena – (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1675)

Bouwgrond met mooi zeezicht, dichtbij het gemeenschappelijk recreatiedomein en dichtbij het strand.

Deze bouwgrond bevindt zich in de urbanisatie Monte de los Almendros, een zeer mooi heuveldorp aan de tropische kust van Granada. Het gebied is prachtig en nog steeds echt Spaans. Er is een gemakkelijke toegang vanaf de luchthavens van Granada, Malaga en Almeria en de skipistes van de Sierra Nevada zijn op minder dan anderhalf uur rijden.

Dit perceel heeft een oppervlakte van ongeveer 460 m2. Het is mogelijk om een huis / villa te bouwen van maximaal 30% van de perceelsgrootte, garages of opslagruimten die zich onder het natuurlijke niveau van het land bevinden, niet meegerekend. Er is geen limiet op de grootte van de terrassen of het zwembad dat u zou kunnen bouwen. Er zijn prachtige uitzichten op de zee vanaf het perceel.

De urbanisatie Monte de los Almendros is zeer goed onderhouden en heeft veel groenzones en volgroeide tuinen. Het is echt een genot om zowel door de gemeenschap te rijden als er doorheen te lopen. Er is een recreatiedomein in de buurt van dit perceel met een tennisbaan, een voetbalveld, gemeenschappelijk zwembad, een cafetaria en zelfs een speeltuintje. Alle eigenaars mogen onbeperkt gebruik maken van deze voorzieningen.

Wij staan vrijblijvend tot uw dienst!

Vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met de medewerkers van Second Home Spanje. Jouw droomwoning in Spanje, veilig en met een goed gevoel, daar staan we garant voor.

Second Home Spanje - Ander buitenlands vastgoed.