fbpx

Salobrena – (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1086A)

Salobrena –  (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1086A)

Salobrena – (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1086A)

Wederverkoop

€135.000

  • Salobrena -  (Granada) | land met 0 slaapkamers.
  • Salobrena-Granada-land-1086A-1
  • Salobrena-Granada-land-1086A-2
  • Salobrena-Granada-land-1086A-3
  • Salobrena-Granada-land-1086A-4

Property ID :

 1086A

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Description

Salobrena – (Granada) – land met 0 slaapkamers (Ref: 1086A)

Bouwgrond met schitterende zichten over de Costa Tropical, dichtbij de zee.

Deze bouwkavel bevindt zich op de urbanisatie Monte de los Almendros, de mooiste urbanisatie aan de Costa Tropical van Granada. Het gebied is prachtig en nog steeds typisch Spaans en bovendien gemakkelijk bereikbaar vanuit de luchthavens van Granada, Malaga en Almeria.

Dit perceel heeft een oppervlakte van 500 m2. Het is mogelijk om naast een zwembad en terrassen een huis / villa van maximaal 150 m2 te bouwen. Er is een prachtige uitzicht op de zee vanaf het perceel.

De urbanisatie is zeer goed onderhouden en heeft veel groenzones en volgroeide tuinen. Het is echt een genot om zowel door de gemeenschap te rijden als er doorheen te lopen. Er is een recreatiecentrum met een tennisbaan, een voetbalveld, gemeenschappelijke zwembaden en zelfs een speeltuin. Alle eigenaren hebben onbeperkt gebruik van deze faciliteiten.

Laat deze kans niet voorbijgaan om een bouwgrond te kopen om je eigen huis te bouwen in het gebied dat een prachtig, warm klimaat heeft met zon en blauwe luchten bijna het hele jaar door.

Wij staan vrijblijvend tot uw dienst!

Vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met de medewerkers van Second Home Spanje. Jouw droomwoning in Spanje, veilig en met een goed gevoel, daar staan we garant voor.

Second Home Spanje - Ander buitenlands vastgoed.