El Campello – (Costa Blanca – Alicante) – villa met 3 slaapkamers (Ref: NB2018LA)

El Campello –  (Costa Blanca – Alicante) – villa met 3 slaapkamers (Ref: NB2018LA)

El Campello – (Costa Blanca – Alicante) – villa met 3 slaapkamers (Ref: NB2018LA)

Nieuwbouw

€299.900

  • El Campello -  Costa Blanca (Alicante) | villa met 3 slaapkamers.
  • El-Campello-Costa-Blanca-Alicante-villa-NB2018LA-1
  • El-Campello-Costa-Blanca-Alicante-villa-NB2018LA-2
  • El-Campello-Costa-Blanca-Alicante-villa-NB2018LA-3

Property ID :

 NB2018LA

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Kamers

3

Badkamers

3

Oppervlakte

106

Description

El Campello – (Costa Blanca – Alicante) – villa met 3 slaapkamers (Ref: NB2018LA)

 

Ruime villa’s met drie slaapkamers in de Costa Blanca Noord, El Campello

23 vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers en 2,5 badkamers. 
Deze ruime accommodaties bieden een open keuken / eetkamer / woonkamer die uitkomt op een groot betegeld terras, een slaapkamer, een badkamer en een toilet. Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers, een badkamer en een terras. 
Veel van de woningen hebben uitzicht op zee vanaf de eerste verdieping. 
Elke woning heeft de mogelijkheid van een 50m2 onderbouw met garage met natuurlijk licht die kan voorzien in een andere slaapkamer en badkamer, een fitnessruimte, een workshop … enz., evenals een optioneel privézwembad. 
De urbanisatie ligt dicht bij alle voorzieningen, het strand van L’Amerador inclusief de tram naar het centrum van Alicante liggen op loopafstand van dit project. 
Met een kustlijn van 23 km biedt El Campello een gevarieerde en aantrekkelijke kust. 
Naast de haven en in het oude vissersgebied loopt het strand Carrer la Mar, geregenereerd met fijn goudkleurig zand, parallel aan de wandelpromenade. Deze promenade vormt samen met de havenwandeling het recreatie- en uitgaanscentrum. 
Uiteindelijk strekt Muchavista-strand zich uit over meer dan 3 km naar het zuiden voordat het wordt samengevoegd in het strand van San Juan. En in het uiterste noorden zijn er kliffen en afgelegen baaien met doorschijnend water. 
Deze uitgebreide verzameling stranden, samen met een aantal uitzonderlijke klimaatomstandigheden gedurende het hele jaar, maken deze enclave tot een ideale plek om allerlei soorten watersport te beoefenen. 
De verdediging en het behoud van de kusten heeft de erkenning van de blauwe vlag gekregen, en certificeringen voor de kwaliteit van het milieu, voor de kwaliteit van zijn wateren, het onderhoud en de netheid van zijn omgeving en voor zijn diensten en faciliteiten. 
El Campello is een bevoorrechte locatie. Gelegen in het hart van de Costa Blanca, op slechts een steenworp afstand van de grote steden, op slechts 10 kilometer van Alicante en 30 van Benidorm, is het een traditioneel vissersdorp dat weet hoe het zichzelf kan transformeren zonder zijn wortels te verliezen. eersteklas toeristische stad.

Wij staan vrijblijvend tot uw dienst!

Vind je niet wat je zoekt? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met de medewerkers van Second Home Spanje. Jouw droomwoning in Spanje, veilig en met een goed gevoel, daar staan we garant voor.

Second Home Spanje - Ander buitenlands vastgoed.