23 mei 2019 - Kortrijk - Immo & vino infoavond Spanje

Tijdstip & locatie: KORTRIJK

Welkom 19u15, start 19u30 – Wijnhandel SACACHORCHOS, Kortrijksesteenweg 224/1, 8751 Beveren-Leie (Kortrijk)

De Immo & Vino infoavond wordt georganiseerd door Second Home Spanje ism wijnhandel Sacachorchos en is volledig GRATIS.

Investeren in buitenlands vastgoed zorgt voor extra administratie en bijkomende praktische zorgen. Geen nood want u kunt steeds beroep doen op de expertise en ervaring van Second Home Spanje. Op deze Immo & Vino infoavond kun je terecht met al je vragen rond de aanschaf van een woning aan één van de Spaanse Costa’s.

Ben je geïnteresseerd in het realiseren van deze vastgoed droom in Spanje? Kom dan gerust naar onze Immo & Vino infoavond waar je alle details verneemt van onze specialisten aangaande vastgoed kopen in Spanje!

Op deze Immo & Vino infoavond word je ontvangen met een hapje en kun je naast de degustatie van enkele wijnen eveneens via een persoonlijk gesprek antwoorden op al je vragen rond vastgoed in Spanje krijgen. Onze medewerkers hebben tal van nieuwe en bestaande projecten aan de Spaanse Costa’s die ze gedetailleerd kunnen voorstellen.

VOOR WIE?
Voor alle personen die geïnteresseerd zijn in buitenlands vastgoed als investering, als 2de woonst of gewoon uit nieuwsgierigheid naar de Spaanse vastgoedmarkt & lekkere wijnen.

WAT?
Immo & Vino infoavond, met presentatie door Christophe Dobbelaere, rond aankoop van onroerend goed in Spanje met voorstelling van enkele HOT nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca. Na de presentatie kun je met onze specialisten overleggen zodat je op al je vragen een antwoord krijgt en heb je de gelegenheid om aan enkele degustaties van lekkere wijnen van wijnhandel Sacachorchos deel te nemen.

WAAR & WANNEER?
Wijnhandel Sacachorchos, Kortrijksesteenweg 224/1, 8791 Beveren-Leie (Kortrijk)

Reserveer nu je GRATIS plaats en vermijd lange wachttijden tijdens deze Immo & Vino infoavond door je vooraf in te schrijven voor een vrijblijvend uitgebreid, persoonlijk gesprek met onze specialisten Spaans vastgoed.