Immo Costa Blanca

Immo Spanje | Immo Costa Blanca | Bent u op zoek naar een Second Home aan de Spaanse Costa’s ? De Costa Blanca is hierbij een uiterst populaire bestemming. Namen als Benidorm, Denia, Calpe, Elche klinken u wellicht niet onbekend.

Als u de Spaanse naam naar het Nederlands vertaalt, weet u al meteen waarom dit een absolute topbestemming is: het betekent ‘witte kust’. Het is dus de ideale omgeving voor de aankoop van een Second Home. Niets is zo zalig als hier een eigen stekje te hebben. In deze streek in het zuidoosten van Spanje kan u genieten van prachtig weer, hoge gemiddelde temperaturen en zon.

U kan kiezen uit maar liefst 74 witte zandstranden verspreid over de meer dan 200 kilometer lange kustlijn tussen Denia en Pilar de la Horadada.

Zoekt u iets in nabijheid van Benidorm, Alicante of Elche? Mooie stranden, druk nachtleven of liever rustige dorpje waar het aangenaam vertoeven is? Of misschien zoekt u uitstekende restaurants, cultuur, geschiedenis, golf- of tenniscourt?

Geen probleem, wij zoeken voor u de ideale plek onder de zon. Thuisvoelen zal hier geen probleem zijn. Kies voor Immo Spanje aan de Costa Blanca

Ons aanbod aan de Spaanse Costa’s

Van nieuwbouw met of zonder sleutel op de deur tot wederverkoop van bestaande eigendommen. Iedereen vindt er zijn voorkeur perfect afgemeten op zijn budget. Second Home Spanje heeft alle nieuwbouw aanbod hier allemaal voor u opgelijst!

Spaanse steden

U zoekt een huis te koop in Spanje, weg van de kust? Dan bent u bij Second Home Spanje aan het juiste adres. Wij helpen u met uw Second Home op deze zonnige bestemming. Of u nu kiest voor een huis aan de kust (bijvoorbeeld de Costa Blanca, Costa del Sol…), in de bergen of in het binnenland: wij helpen u met plezier en expertise bij de zoektocht naar de perfecte woning. Dat kan een opbrengsteigendom zijn, een interessant vastgoedproject of een mooie (vakantie)woning.

Het voordeel van een Second Home in Spanje is de gemakkelijke bereikbaarheid, u kan hier mooie eigendommen vinden en het is een ideale belegging voor spaargeld dat bij de banken sowieso niet veel meer oplevert.

Bovendien is het in Spanje mooier weer en warmer: u geniet er van meer zonuren per dag dan in België. Op hetzelfde moment moet u niets van de luxe inboeten die u thuis gewoon bent.

U geniet vanuit uw Second Home van de leukste uitstappen, de mooiste stranden en natuur en hebt keuze uit de beste restaurants en cafés. Ook winkelgelegenheden en ontspanningsmogelijkheden zijn er in overvloed.

Houdt u van tennis, watersport of bent u een golfer? Ook daarmee komt u aan uw trekken in Spanje. Maak van Spanje uw tweede thuis en kies voor een huis te koop in Spanje.  Second Home Spanje kan u ook helpen met vastgoed in Spaanse steden. Aarzel niet ons te contacteren voor concrete voorstellen.