fbpx

Klantendienst

Bij de aankoop van een Second Home in het buitenland hoeft u er helemaal niet alleen voor te staan. Second Home Spanje is gespecialiseerd in de materie en heeft expertise bij de aankoop door particulieren in het buitenland, of dat nu gaat om een villa of appartement aan de kust.

U wordt geholpen bij uw aankoop, van lang voor uw aankoop tot ver na het verlijden van de akte. Want die stap naar het buitenland is niet altijd evident, en dat weet het team van Second Home Spanje. Wij zijn er voor u !

De klantendienst voor verkoop begint bij de infomomenten die Second Home Spanje organiseert: of het nu op een Second Home Expo is of tijdens een infodag in het kantoor in Mechelen of in een ander Second Home Spanje-kantoor in België. Dit is meestal het moment waarop de werking wordt verduidelijkt en de mogelijkheden uit de doeken worden gedaan.

In een volgende stap wordt de samenwerking op-en-top persoonlijk. Bij u thuis wordt uitvoerig gesproken over (en geluisterd naar) wat belangrijk is voor u, waar u behoefte aan heeft en welke streek bij uw zoektocht naar een Second Home hoort.

Haast is daarbij zelden goed, dus er wordt tijd voor genomen. Van zodra Second Home Spanje weet wat u zoekt en wil, jij klaar bent voor een aankoop in het buitenland dan wordt een inspectiereis vastgelegd.

Tijdens dat driedaagse bezoek wordt u meegenomen naar de streek van uw Second Home en wordt alles voor u verduidelijkt.

U krijgt potentieel vastgoed te zien en krijgt een helder, duidelijk antwoord op uw vragen.

Indien u kiest voor een nieuwbouw of een ander interessant vastgoedproject in het buitenland als tweede verblijf bent u bij Second Home Spanje aan het juiste adres.

Een extra aandachtspunt is dat de garantie op kwaliteitsvolle service niet eindigt na de aankoop van uw woning of na het verlijden van de akte. Second Home Spanje staat voor een dienstverlening van A tot Z. Dat wil zeggen van ver voor de aankoop tot ver na het verlijden van de akte.

Een aankoop in het buitenland zorgt voor extra administratie en zorgen. Net daarbij willen we er zijn voor onze klanten. Het zit vaak in de kleine dingen. U tekent een compromis voor de aankoop van een mooi appartement in de Costa Blanca. De belangrijkste administratie wordt in orde gebracht in Spanje.

Second Home Spanje zorgt daarbij zelfs voor de vertaling van belangrijke documenten. Dat spreekt voor zich. Maar eens die fase voorbij is, trekt u terug naar België. En wat dan? Er moet nog van alles geregeld worden: de aansluiting van water en elektriciteit, de aankoop van meubels, het op tijd geleverd krijgen van materialen…

Ook met die zaken heeft Second Home Spanje ervaring U kan er prat op gaan dat u bij aankomst meteen warm water uit de kranen krijgt en dat de verwarming of airconditioning werkt. De aandacht voor die kleine zaken, die uiteindelijk een wereld van verschil betekenen, maakt de service van Second Home Spanje uniek.