22 mei 2019 - Mechelen - Immo & Tapas infoavond Spanje

Tijdstip & locatie: MECHELEN

Welkom 19u15, start 19u30 – PARKHOTEL MONTREAL, Duivenstraat 56 – 2800 MECHELEN

De Immo & Tapas infoavond wordt georganiseerd door Second Home Spanje ism Perpius (Financial Life Planner) en is volledig GRATIS.

Investeren in buitenlands vastgoed zorgt voor extra administratie en bijkomende praktische zorgen. Geen nood want u kunt steeds beroep doen op de expertise en ervaring van Second Home Spanje. Op deze Immo & Tapas infoavond kun je terecht met al je vragen rond de aanschaf van een woning aan één van de Spaanse Costa’s.

Ben je geïnteresseerd in het realiseren van deze vastgoed droom in Spanje? Kom dan gerust naar onze Immo & Tapas infoavond waar je alle details verneemt van onze specialisten aangaande vastgoed kopen in Spanje!

Op deze Immo & Tapas infoavond word je ontvangen met een hapje en een drankje en kun je via een persoonlijk gesprek antwoorden op al je vragen rond vastgoed in Spanje krijgen. Onze medewerkers hebben tal van nieuwe en bestaande projecten aan de Spaanse Costa’s die ze gedetailleerd kunnen voorstellen.

VOOR WIE?
Voor alle personen die geïnteresseerd zijn in buitenlands vastgoed als investering, als 2de woonst of gewoon uit nieuwsgierigheid naar de Spaanse vastgoedmarkt

WAT?
Immo & Tapas infoavond, met presentatie door Christophe Dobbelaere, rond aankoop van onroerend goed in Spanje met voorstelling van enkele HOT nieuwbouwprojecten aan de Costa Blanca. Na de presentatie kun je met onze specialisten overleggen zodat je op al je vragen een antwoord krijgt.

SPECIALE TOELICHTING?
Mogelijkheid gebruik IPT (Individuele Pensioen Toezegging) voor aankoop onroerend goed in Spanje.
Gepresenteerd door Pieter Perdieus (Perpius)

WAAR & WANNEER?
In het Parkhotel Montreal, Duivenstraat 56, 2800 Mechelen

Reserveer nu je GRATIS plaats en vermijd lange wachttijden tijdens deze Immo & Tapas infoavond door je vooraf in te schrijven voor een vrijblijvend uitgebreid, persoonlijk gesprek met onze specialisten Spaans vastgoed.