fbpx

Hoe kopen in het buitenland?

Dan is de vraag hoe u daar het beste aan begint. Een huis aanschaffen in het buitenland zorgt voor extra administratie en bijkomende praktische zorgen. Maar geen nood, want u kan steeds beroep doen op de expertise en ervaring ter zake van Second Home Spanje.

Bezoek ons dan op een Second Home Expo of kom naar een van de infodagen. Hier kan u alvast inspiratie opdoen en vragen stellen. U wordt beslist op de goede weg gezet.

U maakt een persoonlijke afspraak met Second Home Spanje. Wij komen bij u aan huis, luisteren naar uw verhaal en stellen een mooi aanbod van Second Homes voor u samen.

Van zodra het aanbod van te bezoeken woningen is samengesteld, kan op een aantal bestemmingen een inspectiereis gepland worden. Tijdens deze reis kan u die woningen uitgebreid bezoeken en uw keuze maken, dat alles onder begeleiding.

Voor de goede en persoonlijke begeleiding, en zowel een uitstekende klantendienst voor verkoop als na verkoop. U wordt bij het hele proces begeleid door een team van deskundigen.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief