Getuigenissen

Mathieu en Irène Verwilghen

Tot in de puntjes geregeld

Christophe, Bij deze wil ik je feliciteren bij de volledige en correcte begeleiding die je hebt gegeven bij de aankoop van ons appartement in Spanje.

Jullie organisatie, de reis, de begeleiding, de voorziene overnachtingen, de maaltijden waren tot in de puntjes geregeld.

En wat mij dan nog het meest vertrouwen heeft gegeven was ons eerste gesprek waar afdoend is geluisterd geworden en tevens opmerkzaam is gemaakt waarvoor een bepaald vastgoed wel of niet in aanmerking kwam.

Kort maar krachtig, met kennis van zaken. Ik zal diegene die in Spanje willen kopen jullie van harte aanraden

Met dank.

Mathieu en Irène

Geert en Jeannique

Afspraken werden goed nageleefd

Beste Christophe, We willen je even zeggen dat onze ervaringen met uw kantoor vooral positief zijn. De begeleiding van de prille start, tot de laatste stap was professioneel, menselijk. De afspraak voor uw bezoek aan ons was correct. Bij ons plaatsbezoek werden we goed opgevangen. We kregen onderweg al uitleg over de projecten die we gingen bezoeken. Bij het eerste project was het voor ons al een schot in de roos. Na een tweede bezoek was onze keuze al gemaakt en kozen we voor ons eerste gedacht. Rapper dan voorzien was het dus geregeld en konden wij nog een dag volop Torrevieja verkennen.

Ook het verblijf in het hotel was goed geregeld. Het was echt een luxueus hotel, met een lekker ontbijt, en niet zo een derderangsverblijf.  Ook de verdere afspraken werden goed nageleefd, het tweede huisbezoek door jullie hier in België en dan de defenitieve aankoop in Torrevieja. Ook de datum van oplevering werd correct meegedeeld. Bij de defenitieve afhandeling werd de regeling van het hotel, de verdere begeleiding naar het politiebureel (NIE nummer, bank, plaatsbezoek, tolk en notaris vlot afgehandeld) We zijn op geen enkel ogenblik aan ons lot overgelaten. . Wat ook een pluspunt is is dat de contactpersonen in Spanje de Nederlandse taal machtig zijn. Voor veel mensen kan dat ook wel belangrijk zijn.

Christine en Dirk

Bij het eerste contact hadden we al het gevoel van yes, hier weten ze echt wel waarover ze het hebben.

Onze Spaanse droom startte ongeveer 2 jaar geleden. Na veel grasduinen op internet, en het bezoek aan verschillende makelaars, kwamen wij terecht bij Second Home Spanje in Mechelen. Bij het eerste contact hadden we al het gevoel van yes, hier weten ze echt wel waarover ze het hebben. Hun aanbod is overweldigend, voor elk wat wils. Verschillende mogelijkheden werden besproken, eerst op het kantoor, daarna bij ons thuis. Wat voor ons belangrijk was, was een persoonlijke aanpak en de volledige begeleiding van A tot Z, ook voor alle formaliteiten in Spanje. Redelijk snel vonden we een eigendom dat op papier voldeed aan onze wensen. We beslisten er voor te gaan. Niet veel later vertrokken we samen op prospectietrip naar Spanje.

Christophe Dobbelaere en de Spaanse bouwpromotor namen ons 3 dagen mee op sleeptouw en zorgden voor alles: overnachtingen in hotel met zwembad, bezichtiging appartement, bezoek advocatenkantoor, sight-seeing in de omgeving, bezoek politiekantoor voor aanvragen NIE nummers, lekker gaan eten, contact met dienst Beheer en Verhuur ter plaatse, ….

Alles wat in België beloofd was, bleek ook werkelijkheid ! Top!