Getuigenissen

Leonel Craeye

Alleen hadden we het niet klaargespeeld.

Alleen hadden we het niet klaargespeeld, kwestie taal en kennis van het vak, klantvriendelijk en aangenaam.

Van Wiele Didier

We keken naar elkaar en zeiden van wauw dit moet het gewoon worden, waren er direct verliefd op.

Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat. Er waren panden die we wel zagen zitten maar waar we nog twijfels bij hadden. We zagen de laatste, we keken naar elkaar en zeiden van wauw dit moet het gewoon worden. Inmiddels is dit ons Second Home. Bedankt

Beutels Leo

Reeds bij de derde bezichtiging hadden wij onze keuze gemaakt.

Christophe was aangenaam gezelschap en hij begreep dadelijk welk soort woning we zochten. Reeds bij de derde bezichtiging hadden wij onze keuze gemaakt, waarvoor dank.


De Fauw Kurt

Dankzij de goede vertaling van het contract en de professionele begeleiding van het aangeboden advocatenbureau voelden we ons zeker van onze aankoop.

Onze zoektocht naar een fijn huis voor een haalbare prijs met heel wat persoonlijke wensen, werd dankzij de goede voorbereiding van het Second Home Spanje team in samenwerking met het plaatselijke team een heerlijk avontuur. Slechts 2 goed gevulde dagen met bezoeken aan allerlei huizen die grotendeels voldoen aan die wensen vonden we onze 2e thuis. Dankzij de goede vertaling van het contract en de professionele begeleiding van het aangeboden advocatenbureau voelden we ons zeker van onze aankoop. Wij kochten ons huis op plan.

Een avontuur met op het eind ons eigen droomhuis in het zonnige Zuiden. Bedankt!

Wagelmans Rudi

Nog steeds zijn we verbaasd hoe iemand zoals Christophe zich kan inleven en een beeld kan scheppen van zijn cliënteel.

Alhoewel wij onderling als koppel zelfs er verschillende meningen op na hielden, aan welke eisen een tweede verblijf diende te voldoen vond Christophe al na het eerste gesprek een voortreffelijk compromis.

Het duurde bijgevolg dan ook niet lang voor we onze keuze tijdens het bezoek in Spanje gemaakt hadden.

Nog steeds zijn we verbaasd hoe iemand zoals Christophe zich kan inleven en een beeld kan scheppen van zijn cliënteel. Een dikke pluim op zijn hoed als immobiliair zou echt niet misstaan!!! Rudi & Christel

De Muylder - Billens

Mochten wij het “morgen” nog eens overdoen dan is onze keuze (heel) vlug gemaakt.

Na ons allereerste contact met Christophe Dobbelaere hadden we reeds een goed gevoel.

Ook de daaropvolgende contacten zijn vlekkeloos verlopen. De bezichtigingsreis was heel goed voorbereid. De gesprekken verliepen steeds in een gemoedelijke en  steeds correcte sfeer zodat wij ons een duidelijk beeld konden vormen van alle voorgestelde projecten met hun pro en contra's. 

Wij hebben uiteindelijk dit alles afgesloten met de aankoop van een nieuwbouwappartement in Torrevieja. Achteraf zijn wij heel blij dat wij met Second Home Spanje hebben samengewerkt ... Mochten wij het “morgen” nog eens overdoen dan is onze keuze (heel) vlug gemaakt. M & J


Familie Herremans

We zijn nu nog altijd tevreden en kunnen nog altijd met ons vragen bij hem terecht.

We waren heel tevreden met de manier waarop Christophe bij ons thuis alles goed uitgelegd heeft.

Ook de rondleiding en begeleiding ter plaatse is heel goed verlopen.

Aan de hand van ons budget heeft hij ingezien wat we zochten. We zijn nu nog altijd tevreden en kunnen nog altijd met ons vragen bij hem terecht.

Pol en Mimi Vanhauter

Christophe wist beter dan wijzelf wat we zochten!

We hebben Christophe ontmoet op een beurs en we voelden onmiddellijk dat het klikte.

Hij was erg professioneel maar heel gemakkelijk in de omgang. Zo hebben we besloten om een bezichtigingsreis te maken. De selectie die Christophe had gemaakt beantwoordde volledig aan onze eisen en wensen. Maar… als laatste te bezichtigen pand heeft hij ons meegenomen naar een bungalow op een golfresort hoewel dit eigenlijk niet direct in de lijn lag van onze wensen.

Toch waren we onmiddellijk verkocht en ondertussen zijn we de trotse eigenaars van een in aanbouw zijnde bungalow. Door onze gesprekken tijdens de bezichtigingsreis wist Christophe beter dan wijzelf wat we zochten! Nu nog wachten tot eind juni voor de oplevering, maar ik ben ervan overtuigd dat alles van een leien dakje zal verlopen.

Pol en Mimi

Mathieu en Irène Verwilghen

Tot in de puntjes geregeld

Christophe, Bij deze wil ik je feliciteren bij de volledige en correcte begeleiding die je hebt gegeven bij de aankoop van ons appartement in Spanje.

Jullie organisatie, de reis, de begeleiding, de voorziene overnachtingen, de maaltijden waren tot in de puntjes geregeld.

En wat mij dan nog het meest vertrouwen heeft gegeven was ons eerste gesprek waar afdoend is geluisterd geworden en tevens opmerkzaam is gemaakt waarvoor een bepaald vastgoed wel of niet in aanmerking kwam.

Kort maar krachtig, met kennis van zaken. Ik zal diegene die in Spanje willen kopen jullie van harte aanraden

Met dank.

Mathieu en Irène


Geert en Jeannique

Afspraken werden goed nageleefd

Beste Christophe, We willen je even zeggen dat onze ervaringen met uw kantoor vooral positief zijn. De begeleiding van de prille start, tot de laatste stap was professioneel, menselijk. De afspraak voor uw bezoek aan ons was correct. Bij ons plaatsbezoek werden we goed opgevangen. We kregen onderweg al uitleg over de projecten die we gingen bezoeken. Bij het eerste project was het voor ons al een schot in de roos. Na een tweede bezoek was onze keuze al gemaakt en kozen we voor ons eerste gedacht. Rapper dan voorzien was het dus geregeld en konden wij nog een dag volop Torrevieja verkennen.

Ook het verblijf in het hotel was goed geregeld. Het was echt een luxueus hotel, met een lekker ontbijt, en niet zo een derderangsverblijf.  Ook de verdere afspraken werden goed nageleefd, het tweede huisbezoek door jullie hier in België en dan de defenitieve aankoop in Torrevieja. Ook de datum van oplevering werd correct meegedeeld. Bij de defenitieve afhandeling werd de regeling van het hotel, de verdere begeleiding naar het politiebureel (NIE nummer, bank, plaatsbezoek, tolk en notaris vlot afgehandeld) We zijn op geen enkel ogenblik aan ons lot overgelaten. . Wat ook een pluspunt is is dat de contactpersonen in Spanje de Nederlandse taal machtig zijn. Voor veel mensen kan dat ook wel belangrijk zijn.

Christine en Dirk

Bij het eerste contact hadden we al het gevoel van yes, hier weten ze echt wel waarover ze het hebben.

Onze Spaanse droom startte ongeveer 2 jaar geleden. Na veel grasduinen op internet, en het bezoek aan verschillende makelaars, kwamen wij terecht bij Second Home Spanje in Mechelen. Bij het eerste contact hadden we al het gevoel van yes, hier weten ze echt wel waarover ze het hebben. Hun aanbod is overweldigend, voor elk wat wils. Verschillende mogelijkheden werden besproken, eerst op het kantoor, daarna bij ons thuis. Wat voor ons belangrijk was, was een persoonlijke aanpak en de volledige begeleiding van A tot Z, ook voor alle formaliteiten in Spanje. Redelijk snel vonden we een eigendom dat op papier voldeed aan onze wensen. We beslisten er voor te gaan. Niet veel later vertrokken we samen op prospectietrip naar Spanje.

Christophe Dobbelaere en de Spaanse bouwpromotor namen ons 3 dagen mee op sleeptouw en zorgden voor alles: overnachtingen in hotel met zwembad, bezichtiging appartement, bezoek advocatenkantoor, sight-seeing in de omgeving, bezoek politiekantoor voor aanvragen NIE nummers, lekker gaan eten, contact met dienst Beheer en Verhuur ter plaatse, ….

Alles wat in België beloofd was, bleek ook werkelijkheid ! Top!