Getuigenissen

Mevr. Vernaillen

We reden de avenue van de kust af en het voelde als thuiskomen daar was onze second home.

De eerste avond dachten we...allemaal mooie appartementen maar niet 100%. Gaat het ons wel lukken? De volgende dag werden we weer met veel plezier rondgereden van hier naar daar om onze droom te vinden. Christophe was nog altijd even rustig zonder ons iets te willen opdringen. We reden de avenue van de kust af en het voelde als thuiskomen daar was onze second home. Alles werd geregeld voor de reservering en zijn we lekker gaan eten. Dank aan Christophe en zijn team voor de goeie zorgen.

Second Home Spanje is een aanrader!

De Hr. Van Acker A.

Een heel behulpzame en ervaren man die het beste voor heeft met zijn klanten

Christophe kent zijn job door en door en is eveneens een heel behulpzame en ervaren man die het beste voor heeft met zijn klanten.

JV

Van nature ben ikzelf terughoudend en wantrouwig, maar dit was één van de keren in mijn leven, dat ik mij durfde te laten meeleiden.

Van bij de aankomst werden we door Christophe hartelijk ontvangen. We begonnen meteen met de bezichtiging, maar we kregen het nooit benauwd, t.t.z. kregen nergens het gevoel te worden gepusht tot aankoop.

We deden ons ding en beslisten zelf verdere info te vragen of weg te gaan naar een volgend project. De siesta’s verliepen zoals het hoort, met tapas en rust en met de nodige tijd voor een persoonlijke babbel over de dingen des leven. Toen we uiteindelijk beslisten volgde een rustige administratieve afhandeling met afsluitend diner en ‘amicale’ gesprekken. Van nature ben ikzelf terughoudend en wantrouwig, maar dit was één van de keren in mijn leven, dat ik mij durfde te laten meeleiden. Besluit: klasse en beroepskunde!

Dank en vriendelijke groet.


Danielle Moens

De projecten die we te zien kregen waren goed afgestemd op onze smaak m.b.t. Inrichting, ligging, bouwstijl.

Wij hebben met Christophe kennisgemaakt op de second home beurs in Gent vorige zomer. Er werd een afspraak gemaakt voor een huisbezoek enkele weken later. We kregen een duidelijk antwoord op onze vragen en er werd een beeld geschetst van wat we mochten verwachten. In januari 2017 gingen we op inspectiereis en ontmoeten daar ook Braulio. De projecten die we te zien kregen waren goed afgestemd op onze smaak m.b.t. Inrichting, ligging, bouwstijl. We kregen van Christophe en Braulio voldoende tijd om te kijken en vragen te stellen. Er werd zelfs terug gegaan naar het project dat ons het meeste aansprak om een nog beter beeld te krijgen. Ook de omgeving werd aan ons voorgesteld. S’ middags gingen we met zijn allen tapas eten. Het hotel waar we verbleven was schitterend. We hebben uiteindelijk een dakappartement gekocht in Oasis Beach x en wachten nu vol ongeduld op de oplevering. Ondertussen gingen we nog terug om meubels te kiezen samen met Braulio. Ook die service, van Eva, was geweldig. Kortom alles verliep tot nu naar wens. Christophe en Braulio BEDANKT ! Willy en Danielle

Leonel Craeye

Alleen hadden we het niet klaargespeeld.

Alleen hadden we het niet klaargespeeld, kwestie taal en kennis van het vak, klantvriendelijk en aangenaam.

Van Wiele Didier

We keken naar elkaar en zeiden van wauw dit moet het gewoon worden, waren er direct verliefd op.

Wij waren zeer tevreden met het eindresultaat. Er waren panden die we wel zagen zitten maar waar we nog twijfels bij hadden. We zagen de laatste, we keken naar elkaar en zeiden van wauw dit moet het gewoon worden. Inmiddels is dit ons Second Home. Bedankt


Beutels Leo

Reeds bij de derde bezichtiging hadden wij onze keuze gemaakt.

Christophe was aangenaam gezelschap en hij begreep dadelijk welk soort woning we zochten. Reeds bij de derde bezichtiging hadden wij onze keuze gemaakt, waarvoor dank.

De Fauw Kurt

Dankzij de goede vertaling van het contract en de professionele begeleiding van het aangeboden advocatenbureau voelden we ons zeker van onze aankoop.

Onze zoektocht naar een fijn huis voor een haalbare prijs met heel wat persoonlijke wensen, werd dankzij de goede voorbereiding van het Second Home Spanje team in samenwerking met het plaatselijke team een heerlijk avontuur. Slechts 2 goed gevulde dagen met bezoeken aan allerlei huizen die grotendeels voldoen aan die wensen vonden we onze 2e thuis. Dankzij de goede vertaling van het contract en de professionele begeleiding van het aangeboden advocatenbureau voelden we ons zeker van onze aankoop. Wij kochten ons huis op plan.

Een avontuur met op het eind ons eigen droomhuis in het zonnige Zuiden. Bedankt!

Wagelmans Rudi

Nog steeds zijn we verbaasd hoe iemand zoals Christophe zich kan inleven en een beeld kan scheppen van zijn cliënteel.

Alhoewel wij onderling als koppel zelfs er verschillende meningen op na hielden, aan welke eisen een tweede verblijf diende te voldoen vond Christophe al na het eerste gesprek een voortreffelijk compromis.

Het duurde bijgevolg dan ook niet lang voor we onze keuze tijdens het bezoek in Spanje gemaakt hadden.

Nog steeds zijn we verbaasd hoe iemand zoals Christophe zich kan inleven en een beeld kan scheppen van zijn cliënteel. Een dikke pluim op zijn hoed als immobiliair zou echt niet misstaan!!! Rudi & Christel


De Muylder - Billens

Mochten wij het “morgen” nog eens overdoen dan is onze keuze (heel) vlug gemaakt.

Na ons allereerste contact met Christophe Dobbelaere hadden we reeds een goed gevoel.

Ook de daaropvolgende contacten zijn vlekkeloos verlopen. De bezichtigingsreis was heel goed voorbereid. De gesprekken verliepen steeds in een gemoedelijke en  steeds correcte sfeer zodat wij ons een duidelijk beeld konden vormen van alle voorgestelde projecten met hun pro en contra's. 

Wij hebben uiteindelijk dit alles afgesloten met de aankoop van een nieuwbouwappartement in Torrevieja. Achteraf zijn wij heel blij dat wij met Second Home Spanje hebben samengewerkt ... Mochten wij het “morgen” nog eens overdoen dan is onze keuze (heel) vlug gemaakt. M & J

Familie Herremans

We zijn nu nog altijd tevreden en kunnen nog altijd met ons vragen bij hem terecht.

We waren heel tevreden met de manier waarop Christophe bij ons thuis alles goed uitgelegd heeft.

Ook de rondleiding en begeleiding ter plaatse is heel goed verlopen.

Aan de hand van ons budget heeft hij ingezien wat we zochten. We zijn nu nog altijd tevreden en kunnen nog altijd met ons vragen bij hem terecht.

Pol en Mimi Vanhauter

Christophe wist beter dan wijzelf wat we zochten!

We hebben Christophe ontmoet op een beurs en we voelden onmiddellijk dat het klikte.

Hij was erg professioneel maar heel gemakkelijk in de omgang. Zo hebben we besloten om een bezichtigingsreis te maken. De selectie die Christophe had gemaakt beantwoordde volledig aan onze eisen en wensen. Maar… als laatste te bezichtigen pand heeft hij ons meegenomen naar een bungalow op een golfresort hoewel dit eigenlijk niet direct in de lijn lag van onze wensen.

Toch waren we onmiddellijk verkocht en ondertussen zijn we de trotse eigenaars van een in aanbouw zijnde bungalow. Door onze gesprekken tijdens de bezichtigingsreis wist Christophe beter dan wijzelf wat we zochten! Nu nog wachten tot eind juni voor de oplevering, maar ik ben ervan overtuigd dat alles van een leien dakje zal verlopen.

Pol en Mimi