Exclusieve bezichtigingsreizen naar Spanje

Bezichtigingsreis naar Spanje

Op zoek naar een villa kopen in Spanje, een huis, appartement, of ander nieuwbouwproject…in het buitenland? Het is één ding om de juiste streek te vinden en daarbij nog dat vastgoed te vinden dat helemaal aan uw behoeften voldoet, maar het is een ander om ook daadwerkelijk tot de aankoop over te gaan.

Een bezichtigingsreis naar Spanje, hoe werkt dat?

Bij Second Home Spanje wordt u niet aan uw lot overgelaten, maar wordt u professioneel begeleid bij elke stap naar de aankoop van een woning. In die mate zelfs dat u (indien gewenst uiteraard) samen met iemand van Second Home Spanje naar Spanje op bezichtigingsreis kunt gaan.

We trekken met onze klanten meestal voor drie dagen naar Spanje. Zo hebben we ruim de tijd om de vooraf geselecteerde woningen te bekijken, aldus Christophe Dobbelaere van Second Home Spanje. Haast en spoed is zelden goed, dus we nemen uitvoerig de tijd om alles grondig te bekijken en een duidelijk antwoord te geven op alle vragen.

Het team van Second Home Spanje zorgt ervoor dat de meest praktische vragen beantwoord worden, maar houdt er ook rekening mee dat de juridische en administratieve kant van een aankoop in het buitenland duidelijk worden.

Die bezichtigingsreizen beperken zich niet tot enkel en alleen het bekijken van vastgoed en het doorspreken van de zakelijke kant. Er wordt ook even de tijd genomen om de streek te verkennen. Zo komt u niet thuis op een vreemde bestemming, wanneer u uw intrek neemt in uw ‘Second Home’.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief