fbpx

Exclusieve bezichtigingsreizen naar Spanje

Bezichtigingsreis naar Spanje

Op zoek naar een villa kopen in Spanje, een huis, appartement, of ander nieuwbouwproject…in het buitenland? Het is één ding om de juiste streek te vinden en daarbij nog dat vastgoed te vinden dat helemaal aan uw behoeften voldoet, maar het is een ander om ook daadwerkelijk tot de aankoop over te gaan.

  • Wij zijn naar de "Tapas & Immo Info avond" in Mechelen geweest. Perfecte locatie voor een leerrijke uiteenzetting door de heer Dobbelaere. Mochten we ooit de stap wagen om een stek te kopen in Spanje dan denk ik wel dat "Second Home" een goede kans maakt om dit proces in goede banen te leiden. Bedan... Lees verder
  • Beste is er geen kantoor van Second Home in België, in de omstreken van Gent, Kust ofzo, ik ben wonende in Oudenaarde! Dank bij voorbaat! Messiaen Beatrijs
  • Een echte aanrader! Vanaf de eerste minuut meteen een goed gevoel bij Christophe. Legt je alles uit van A tot Z. Ook na de verkoop laat hij je niet in de steek. We hebben nog altijd regelmatig contact, ook als we met vragen zitten. Bij second home heb je er meteen ook een second friend erbij! Goed b... Lees verder
  • Super toffe makelaar! Hebben op een tapas avond een hele goeie uitleg gehad waarom we het beste kunnen investeren in Spanje. Ik ben zelf nog jong maar als ik de stap ga zetten is er 1 persoon aan wie ik men investering toevertrouw. Christophe Dobbelaere je bent een topper!
  • Fantastische begeleiding van begin tot eind !!

Een bezichtigingsreis naar Spanje, hoe werkt dat?

Bij Second Home Spanje wordt u niet aan uw lot overgelaten, maar wordt u professioneel begeleid bij elke stap naar de aankoop van een woning. In die mate zelfs dat u (indien gewenst uiteraard) samen met iemand van Second Home Spanje naar Spanje op bezichtigingsreis kunt gaan.

We trekken met onze klanten meestal voor drie dagen naar Spanje. Zo hebben we ruim de tijd om de vooraf geselecteerde woningen te bekijken, aldus Christophe Dobbelaere van Second Home Spanje. Haast en spoed is zelden goed, dus we nemen uitvoerig de tijd om alles grondig te bekijken en een duidelijk antwoord te geven op alle vragen.

Het team van Second Home Spanje zorgt ervoor dat de meest praktische vragen beantwoord worden, maar houdt er ook rekening mee dat de juridische en administratieve kant van een aankoop in het buitenland duidelijk worden.

Die bezichtigingsreizen beperken zich niet tot enkel en alleen het bekijken van vastgoed en het doorspreken van de zakelijke kant. Er wordt ook even de tijd genomen om de streek te verkennen. Zo komt u niet thuis op een vreemde bestemming, wanneer u uw intrek neemt in uw ‘Second Home’.

Christine en Dirk

Onze Spaanse droom startte ongeveer 2 jaar geleden. Na veel grasduinen op internet, en het bezoek aan verschillende makelaars, kwamen wij terecht bij Second Home Spanje in Mechelen. Bij het eerste contact hadden we al het gevoel van yes, hier weten ze echt wel waarover ze het hebben. Hun aanbod is overweldigend, voor elk wat wils. Verschillende mogelijkheden werden besproken, eerst op het kantoor, daarna bij ons thuis. Wat voor ons belangrijk was, was een persoonlijke aanpak en de volledige begeleiding van A tot Z, ook voor alle formaliteiten in Spanje. Redelijk snel vonden we een eigendom dat op papier voldeed aan onze wensen. We beslisten er voor te gaan. Niet veel later vertrokken we samen op prospectietrip naar Spanje.

Christophe Dobbelaere en de Spaanse bouwpromotor namen ons 3 dagen mee op sleeptouw en zorgden voor alles : overnachtingen in hotel met zwembad, bezichtiging appartement, bezoek advocatenkantoor, sight-seeing in de omgeving, bezoek politiekantoor voor aanvragen NIE nummers, lekker gaan eten, contact met dienst Beheer en Verhuur ter plaatse, ….

Alles wat in België beloofd was, bleek ook werkelijkheid ! Top!

Geert en Jeannique

Beste Christophe,
We willen je even zeggen dat onze ervaringen met uw kantoor vooral positief zijn. De begeleiding van de prille start, tot de laatste stap was professioneel, menselijk. De afspraak voor uw bezoek aan ons was correct. Bij ons plaatsbezoek werden we goed opgevangen. We kregen onderweg al uitleg over de projecten die we gingen bezoeken. Bij het eerste project was het voor ons al een schot in de roos. Na een tweede bezoek was onze keuze al gemaakt en kozen we voor ons eerste gedacht. Rapper dan voorzien was het dus geregeld en konden wij nog een dag volop Torrevieja verkennen.

Ook het verblijf in het hotel was goed geregeld. Het was echt een luxueus hotel, met een lekker ontbijt, en niet zo een derderangsverblijf Ook de verdere afspraken werden goed nageleefd, het tweede huisbezoek door jullie hier in België en dan de defenitieve aankoop in Torrevieja. Ook de datum van oplevering werd correct meegedeeld. Bij de defenitieve afhandeling werd de regeling van het hotel, de verdere begeleiding naar het politiebureel (NIE nummer, bank, plaatsbezoek, tolk en notaris vlot afgehandeld) We zijn op geen enkel ogenblik aan ons lot overgelaten. Na de eerste ondertekening van een contract werd onze borg al teruggestort. Wat ook een pluspunt is is dat de contactpersoon in Spanje de Nederlandse taal machtig is. Voor veel mensen kan dat ook wel belangrijk zijn.

Mathieu en Irène Verwilghen

Christophe, Bij deze wil ik je feliciteren bij de volledige en correcte begeleiding,die je hebt gegeven bij de aankoop van ons appartement in Spanje. Jullie organisatie ,de reis ,de begeleiding ,de voorziene overnachting waren tot in de puntjes geregeld. En wat mij dan nog het meest vertrouwen heeft gegeven,was ons eerste gesprek,waar afdoend is geluisterd geworden en tevens opmerkzaam is gemaakt ,waarvoor een bepaald vastgoed wel of niet in aanmerking kwam. Kort maar krachtig,ik zou diegene die in Spanje willen kopen jullie van harte aanraden Met dank

Kris Van den Bogaert en Kathleen Swaelen

In Augustus 2015 tijdens onze vakantie in Spanje beslissen mijn vrouw en ik om een investering te doen in Spanje. Christophe Dobbelaere van Second Home Spanje in Mechelen bleek voor ons de ideale partner voor een zoektocht aan de Costa Blanca. Door een doorgedreven voorgesprek wist Christophe voor ons een voorselectie te maken van een aantal panden in de buurt van Torrevieja. Enkele weken later zijn we met Christophe naar Spanje gereisd om ter plaatse te gaan kijken; deze begeleiding heb je als Belg in Spanje echt nodig! Second Home Spanje heeft ter plaatse ook de juiste partners om de zoektocht te vereenvoudigen. De voorgeselecteerde panden bleken van goede kwaliteit, door tijdens de bezichtigingen verder naar onze wensen te luisteren werd de zoektocht nog iets beter gestuurd waardoor we reeds na één dag het ideale appartement gevonden hadden. Ook tijdens het verdere administratieve verloop in België en Spanje was de begeleiding TOP. Op twee maanden was alles rond; van zoektocht tot aankoop.

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief