Luxe appartement golfresort Tenerife

Nieuwbouw
€ 670.000
Referentienummer 4012267

Dit (voorbeeld)appartement is gelegen in het Abamo resort te Tenerife. 
Het is speciaal ontworpen en gebouwd met het concept van de ware exclusiviteit, zoals past bij het luxe "Abama merk".

Geniet vanuit deze appartementen van, gelegen op een heuvel, van het prachtige uitzicht op het buureiland La Gomera.
De appartementen zijn voorzien van exclusieve voorzieningen, zoals drie zwembaden, een clubhuis en de meest adembenemende tuinen van het eiland en dit alles in aanvulling op de "Abama Golf & Spa Resort" faciliteiten, de golfbaan, de tennisbanen, een spa, een fitnessruimte, restaurants en bars.

Elk van de terrassen heeft een uiterst uniek architectonisch concept, ontwerp en lay-out en de terrassen zijn onderverdeeld in appartementen en penthouses, allen hebben ruime terrassen en een eigen tuin. De beganegrond woningen hebben ook een eigen tuin met spectaculair zicht op de natuurlijke omgeving. 

Interesse? Contacteer ons voor beschikbaarheden, informatie en prijzen. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 115m2

Gelijkaardige panden