Villa te koop in Salobreña

Instapklaar
€ 695.000
Referentienummer 5309115

Mooie nieuwbouw villa te koop in Salobreña, Monte de los Almendros. Deze moderne villa heeft een fantastisch uitzicht op de bergen, het Moorse kasteel van Salobreña en de zee. De villa zal grote terrassen, een overloopzwembad en een tuin hebben.

Deze hedendaagse villa zal worden gerealiseerd door een ervaren projectontwikkelaar. De villa wordt gebouwd op een perceel van 457 m2 in een prestigieuze, goed onderhouden urbanisatie op een groene heuvel, op slechts 7 minuten rijden van het strand en het dorp Salobreña. De villa zal grote panoramische ramen en glazen schuifdeuren hebben met een prachtig uitzicht. De woning zal in totaal 4 verdiepingen tellen en zal beschikken over grote terrassen en een overloopzwembad van 9 meter lang en 3,5 meter breed.

De leefruimte van de villa zal bestaan uit 2 verdiepingen die met elkaar verbonden zullen worden door een trap. Op de begane grond komt er een open woonkamer met keuken van 63 m2 en grote glazen schuifdeuren. Er zal ook een toilet zijn. Deze verdieping zal worden omgeven door een groot terras waar ook het overloopzwembad zal worden gesitueerd. De eerste verdieping zal bestaan uit 3 slaapkamers met en-suite badkamers. Alle slaapkamers zullen voorzien zijn van inbouwkasten en zullen directe toegang hebben tot het tweede terras.

Op het dak komt er een dakterras van 50 m2 met een buitenkeuken. Dit zal de ideale plek zijn om te ontspannen en te genieten van het geweldige uitzicht op de bergen en de zee. De woning zal ook beschikken over een handige opslagruimte van 57 m2 onder het huis en het hoofdterras, die toegankelijk zal zijn via een buitentrap. Daarnaast zullen er 2 ruime parkeerplaatsen komen op straatniveau.

Deze projectontwikkelaar staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit van afwerking. De badkamers zullen volledig worden uitgerust met meubilair, evenals een douchecabine met schermen. Verder zal de villa zijn voorzien van airconditioning, een zonne-water-verwarmingssysteem en elektrische toegangsdeuren.

De urbanisatie Monte de los Almendros is zeer goed onderhouden en heeft een groot gemeenschappelijk zwembad, een kinderbad, een tennisbaan en een voetbalveld.

Belangrijke informatie

(SHSP-extra-tekst-Huis)

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 457m2

Gelijkaardige panden