33-Cataleya - UITVERKOCHT -

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3218132
Welkom bij Cataleya - UITVERKOCHT - enkel herverkopen. 

Op het grondgebied van Estepona aan de golf van Atalaya ten weste van Marbella bevindt zich het nieuwbouwproject genaamd Cataleya .Een residentieel gaten community bestaand uit een complex van 3 fases
Fase 1 op een oppervlakte van 10500m2
Fase 2 op een oppervlakte van 27000m2
De design van Cataleya is verfijnt elegant en heeft detail voor afwerking en materialen.
De ontwerpen van Cataleya heeft geopteerd om het beste te creëren en topkwaliteit af te leveren.


Fase 1- 4 blokken totaal 40 appartementen volledig zuid- zuidwest georiënteerd en heeft prachtige zichten over het landschap en bergen .

Begane grond appartementen beschikken over +/- 77m2 terras met aansluitend een tuin van +/- 136m2 tot 210m2
Tussenverdieping appartementen hebben van 50m2 tot 81m2 gedeeltelijke overdekte terrassen

Penthouses beschikken over +/-79m2 gedeeltelijke overdekte terrassen en een solarium van +/- 65m2 met prachtige landelijke , bergen en zeezichten.

Fase 1 heeft een gemeenschappelijk zwembad met buiten gym.


Fase 2 - 10 blokken verdeeld over een oppervlakte van 27000m2 waarvan 470m2 gemeenschappelijke ruimte met binnen en buitenzwembad , het verwarmd binnenzwembad heeft de mogelijkheid om de schuiframen te openen zodat men meer contact heeft met het buitenzwembad en de mooie aangelegde tuin eromheen

Fase 3
Is een nieuwbouwcomplex van 46 appartementen en penthouses, van superieure kwaliteit zoals bij fase 1 en 2, verdeeld over 5 blokken.
De meer dan 9.000 m2 grond heeft het voor fase 3 mogelijk gemaakt om indrukwekkende tuinen te hebben en een nieuw concept van een verwarmd buitenzwembad met zoutchlorering dat de mogelijkheid biedt om het hele jaar door buiten te baden.


De locatie van Cataleya heeft het nieuw woonconcept om te genieten van de natuur en het buitenleven en volledig aangepast aan een functionele en moderne levensstijl, zonder afstand te hoeven doen van de charme en comfort.

Alle appartementen zijn inclusief ondergrondse staanplaats en berging

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens