275- La Hacienda de Leala

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4627690
Welkom bij La Hacienda De Leala,

La Hacienda de Leala met spectaculair uitzicht op zee, is een nieuw residentieel project van woningen met 2 to 4 slaapkamers , op slechts enkele minuten van de haven op 15min van de luchthaven en het centrum van Málaga.

Het 6-verdiepingen hoge project huisvest ruime appartementen met grote terrassen. De binnenruimtes zijn voorzien van grote ramen die naadloos aansluiten op de terrassen en u toelaten om te genieten van een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben weelderige tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. Alle appartementen zijn voorzien van een garage en een berging.

Wenst u meer informatie over deze ontwikkeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens