Appartement La Herradura

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4076252

Dit lichte en luchtige appartement met 2 slaapkamers biedt een mooi zeezicht en maakt deel uit van een goed onderhouden urbanisatie. Het is gelegen in La Herradura, Granada in het gebied dat bekend staat als Marina del Este. Dit is het perfecte vakantiehuis omdat de mooie jachthaven en het strand op loopafstand liggen, evenals verschillende goede restaurants die het hele jaar door geopend zijn. Het dorp en de boulevard van La Herradura liggen op slechts 5 minuten rijden. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 45 minuten afstand en de skipistes van de Sierra Nevada liggen op 75 minuten afstand.

Dit appartement, dat werd gebouwd in 2003, geniet van een prachtig, ononderbroken zeezicht. Het bevindt zich op de begane grond (hoewel het eigenlijk een niveau boven de weg aan de zeezijde is vanwege de helling van het land) van een gebouw met 4 verdiepingen en een lift.

Bij binnenkomst in het appartement, aan de rechterkant, is er een ingebouwde kast die ideaal is voor opslag en een ruime keuken met een doorgeef-raam naar de eetkamer. Vanuit de open lounge-eetkamer kunt u genieten van het prachtige uitzicht op zee en heeft u directe toegang tot het terras. Op het terras is er voldoende ruimte om buiten te dineren en voor een paar ligstoelen. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en 2 badkamers. Beide slaapkamers hebben ingebouwde kasten en de hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer, een prachtig uitzicht op zee en directe toegang tot het terras.

Er zijn overal marmeren vloeren en airconditioning (tevens ook de verwarming). Daarnaast zijn er plafondventilatoren in beide slaapkamers. Het appartement heeft een gereserveerde parkeerplaats en er zijn 2 gemeenschappelijke zwembaden.

Dit appartement is de perfecte lock-and-go-accommodatie en kan gemakkelijk worden verhuurd wanneer u het niet gebruikt, waardoor u wat huurinkomsten kunt hebben.

Mis deze kans niet om dit mooie appartement te kopen in La Herradura, Granada, met prachtig zeezicht en op wandelafstand van het strand en de jachthaven.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 84m2