Appartement la Herradura

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4076285

Dit kwaliteitsvolle appartement is in 2005 gebouwd volgens de hoogste standaard. De locatie is ideaal, want het is minder dan 10 minuten rijden naar het strand en naar het mooie dorp La Herradura, aan de kust van Granada. Je kan zelfs wandelen naar het strand in ongeveer 30 min. De grotere steden zoals Almunecar en Nerja zijn ook slechts 10 min. Rijden. Het is een perfecte locatie voor zowel zomer- als wintervakanties aangezien de skipistes slechts 90 min rijden zijn.

Dit appartement maakt deel uit van een leuke, kleine gemeenschap en heeft een goed onderhouden gemeenschappelijk zwembad, paddle-baan (die een beetje kleiner is dan een tennisbaan en waar men een kleiner racket voor gebruikt) en een basketbalveld. Er is parkeergelegenheid op straat, maar bovendien wordt dit appartement verkocht samen met plaats in de gemeenschappelijke garage. Er is een lift voor diegenen die geen trappen willen doen.

Dit appartement in La Herradura, Granada, is zeer ruim en licht. Uw comfort is het hele jaar door gegarandeerd, want het heeft centrale verwarming, airconditioning en plafondventilatoren in de leefruimte en beide slaapkamers. Als je binnenkomt, is er de volledig uitgeruste keuken aan de linkerkant. Er is een wasruimte met toegang tot een patio. Rechtdoor bij de ingang is de open lounge vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de baai van La Herradura en de zee. Aan de woonkamer, is er een mooi, overdekt terras. Dit is de perfecte plek om te genieten van het uitzicht, de zon en het geweldige klimaat dat La Herradura u het hele jaar door te bieden heeft.

Terug in het appartement zijn er 2 slaapkamers, die beiden zijn voorzien van inbouwkasten. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer en er is een aparte familie badkamer met douche.

Het appartement wordt volledig bemeubeld verkocht. Je hoeft enkel jouw kledij mee te nemen om te kunnen genieten van de zon! Een ideale lock-and-go vakantie woning voor een mooie prijs!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 85m2
  • Gemeubeld