Huis Salobreña

Goede staat
€ 199.000
Referentienummer 4076389

Dit is een weinig voorkomende kans om een unieke eigendom te kopen binnen de selecte urbanisatie van 22 huizen genaamd Calamedina, een nabootsing van een wit, Andalusisch dorp. Deze ontwikkeling is gelegen in de urbanisatie Costa Aguilera Mar, op slechts 5 minuten rijden van het strand, de oude stad en voorzieningen van Salobreña. Het gebied is zeer rustig en wordt graag gezien omdat het zo dicht bij de zee ligt. Er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en een bibliotheek met een computer, printer, internettoegang en een grote collectie boeken.

Deze woning beschikt het over een charmante Andalusische patio, een apart gastenverblijf en een eigen parkeerplaats, uniek voor deze ontwikkeling.

De woning ligt op een klein perceel, helemaal voorzien van terrassen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Het hoofdgebouw heeft 2 verdiepingen met 2 slaapkamers, een familiebadkamer en een gastentoilet. Het gastenverblijf heeft een woon- / slaapkamer met een kitchenette en een badkamer.

De indeling van de woning is als volgt. Er is een eigen off-road parkeerplaats voor één auto. Bij het betreden van het pand via een sierlijke smeedijzeren poort, leidt een trap aan de rechterkant langs een bijgebouw van een verdieping naar een terras met een tafel voor zes mensen. Dit is de kern van het huis en het zal geweldig zijn om je zomernachten hier door te brengen met je bezoekende vrienden en familie. Deze patio is erg privé en de typische Andalusische tegels geven een mooi tintje.

Het bijgebouw heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 27 m2 en bestaat uit een grote kamer met een kitchenette, een hoekschouw en een eigen toilet / douche. Er is een grote slaapbank met slaapgelegenheid voor gasten.

Hier tegenover is de voordeur van het hoofdgebouw, prachtig bewaard in de Spaanse rustieke stijl, die vervolgens leidt naar het niveau met keuken, eetkamer en zithoek en toilet. Dit hoofdgedeelte sluit aan op een terras met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de stad Salobrena met zijn romantisch gelegen Moors kasteel, dat s avonds verlicht is. De zonsopgangen die vanaf dit terras kunnen worden bewonderd, kunnen altijd als adembenemend worden omschreven! Er is ook een luifel, zodat u in de schaduw buiten van maaltijden kunt genieten indien gewenst. De onderste verdieping van het pand beschikt over twee slaapkamers en een familie badkamer, allemaal in een…

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3

Gelijkaardige panden