Country House

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4076809
Dit huis in perfecte staat biedt het beste van twee werelden. Het is zelfs ideaal gelegen in een rustige omgeving, maar toch op slechts 10 minuten rijden van het strand en de stad Salobreña met alle voorzieningen. Je zult dan genieten van de voordelen van wonen op het platteland, maar je zult niet afgelegen of geïsoleerd zijn, want alles is heel dichtbij. Dit huis te koop aan de Costa Tropical van Granada biedt een heel mooi uitzicht op de bergen die een deel van het jaar met sneeuw bedekt zijn, en u kunt ook genieten van het uitzicht op zee vanaf de bovenste verdieping.

Deze woning is gebouwd op een groot perceel van 4.000 m2. Er is al een kleine tuin met tropische fruitbomen en je hebt genoeg ruimte om meer te planten als je dat wilt. Vanaf de weg heeft u directe toegang tot het grote terras bij het zwembad, de mooie overdekte veranda en het hoofdniveau van het huis dat bijna allemaal op één niveau is gebouwd, wat erg handig is. Het ruime privézwembad heeft Romeinse treden voor gemakkelijke toegang. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's op het entreeterras en er is ook een garage.

Het hoogste niveau van dit huis te koop in de Costa Tropical van Granada is toegankelijk via een grote overdekte veranda die perfect is om buiten te dineren. Het microklimaat van dit gebied met gemiddeld 320 zonnige dagen per jaar en de warmste winters op het Europese vasteland zorgen ervoor dat u het hele jaar door van deze buitengebieden kunt genieten. Op dit niveau vindt u twee slaapkamers, een doucheruimte, een open woonruimte met woonkamer en keuken, een aparte eethoek en een wasruimte. Dit niveau heeft ook toegang tot de garage en trappen leiden naar het bovenste niveau. De keuken heeft ook toegang tot het terras bij het zwembad.

De bovenste verdieping van dit landhuis te koop aan de Costa Tropical van Granada is ook extern toegankelijk. Het bestaat uit een grote en mooie woonkamer, twee slaapkamers en een doucheruimte. U kunt eenvoudig een keuken toevoegen, zodat deze op zichzelf staat. Er is ook een parkeerplaats voor meerdere auto's op dit bovenste niveau, wat betekent dat uw gasten volledig onafhankelijk zullen zijn. U kunt dit niveau ook op seizoens- of langetermijnbasis verhuren om huurinkomsten te verdienen, of u kunt het huis ook als geheel gebruiken als u een groot gezin heeft. Opties zijn er in overvloed. Dit bovenste niveau komt uit op een grote overdekte veranda en een trap leidt naar beneden naar het terras bij het zwembad.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 3
  • 200m2