Country house

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4082966

Dit landhuis ligt op een perceel van ongeveer 4.760 vierkante meter. Het heeft verschillende terrassen, dus er is voldoende ruimte om buiten te zitten, de hele dag van de zon te genieten en het geweldige uitzicht op de Costa Tropical van Granada. Het dorp Molvizar ligt op 5 minuten afstand en het is ook te voet bereikbaar en de grotere steden Motril en Salobrena en het strand liggen op slechts 15 minuten rijden. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 1 uur rijden en de skipistes zijn ook gemakkelijk te bereiken. Als u op zoek bent naar een rustige locatie en veel privacy, maar toch dicht bij voorzieningen wilt zijn, is deze accommodatie ideaal.

Dit landhuis heeft een goede toegang via een geasfalteerde weg. Er is een ruime garage met veel bergruimte op straatniveau en extra parkeerplaats onder een carport op het perceel. De indeling van het huis is zeer praktisch, omdat de woonruimte en 2 van de 3 slaapkamers zich op hetzelfde niveau bevinden. Het zwembad en de tuin bevinden zich ook op dit niveau, waardoor het dagelijks leven zeer praktisch is. Bij binnenkomst van het huis wordt u verwelkomd door een mooie hal. Aan de rechterkant van de hal is er een ruime woon / eetkamer met een open haard, grote ramen en toegang tot het achterterras, dat naar het zwembadgedeelte gaat.Aan de rechterkant van de woonkamer is er een open keuken en een slaapkamer met ensuite badkamer met ligbad. Terug naar de hal, aan je linkerhand, is er nog een slaapkamer en nog een badkamer met douche.

In de hal zijn er trappen die naar de bovenste slaapkamer leiden, die ook als kantoor kan worden gebruikt. Deze slaapkamer geeft toegang tot een groot terras met een prachtig uitzicht op de zee, de kustlijn van Motril en Salobreña, die betoverend is wanneer het s nachts wordt verlicht, en naar de bergen. Op dit terras is er water- en elektriciteitsaansluiting, zodat u buiten kunt zitten en kunt genieten van maaltijden in de buitenlucht met familie en vrienden. Het huis heeft airconditioning in de woonkamer en 2 slaapkamers en centrale verwarming.

Het buitenterrein is erg mooi en je moet het persoonlijk zien waarderen. Er is een groot zwembad dat wordt verwarmd, zodat u het hele jaar door kunt zwemmen. Er is ook een buitendouche. De garage heeft zonnepanelen op de top, die het huis van warm water voorzien. Er is een mooie en goed onderhouden tropische tuin met een automatisch irrigatiesysteem rondom …

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4
  • 2
  • 197m2

Gelijkaardige panden

  • Country house
    ref. 4083266

    3

    3

    202m2

    Costa TropicalVelez De Benaudalla
    ref. 4083266

    €349.000