Country house

(SHSP-kleine werken)
€ 320.000
Referentienummer 4083034

Dit landhuis is gelegen in Andalusië boven het charmante kustplaatsje Almunecar. Het huis ligt op 20 minuten rijden van het strand. Het ligt in een zeer rustige omgeving. Er zijn fantastische uitzichten op de bergen en de bebouwde heuvels. Zodra je aankomt, zul je weten dat je in een tropisch paradijs bent.

Dit huis is met veel zorg en aandacht voor detail gebouwd. Het heeft een prachtige, Andalusische uitstraling. Het huis heeft gewelfde, houten plafonds met een houtkachel in de lounge. Er zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het perceel van 4.257 m2 is zeer mooi aangelegd. Het is gemakkelijk te onderhouden en er is een privézwembad.

Dit is een geweldige kans om een mooi landhuis in Almunecar te kopen!

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 85m2