Huis

Goede staat
€ 340.000
Referentienummer 4083172

Deze charmante villa ligt net buiten het centrum van Almuñecar en toch op wandelafstand van het strand, restaurants en voorzieningen. De oriëntatie is zuid-west, wat perfect is om de hele dag van de zon te genieten en prachtige zonsondergangen vanaf het terras.

Op wegniveau zijn er 2 grote garages en trappen die naar de ingang van het huis leiden. Op instapniveau is er een open woonkamer met een open haard en een prachtig uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, waarvan er één momenteel wordt gebruikt als dressing en een badkamer. De woonkamer is licht en luchtig dankzij de grote ramen en de bogen.

Tussen de 2 niveaus van het huis, is er een extra bergruimte onder de trap die nu wordt gebruikt als een wijnkelder.

Op de bovenste verdieping van het huis, zijn er twee grote slaapkamers, een badkamer en toegang tot een groot terras, dat gedeeltelijk is overdekt, en dat een zomerkeuken heeft. De locatie en de oriëntatie maken het terras de perfecte plek om te zonnebaden en buiten te eten. Het zou gemakkelijk zijn om een hot tub toe te voegen op het terras en te kunnen genieten van de prachtige zonsondergangen van de Costa Tropical.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 4
  • 2
  • 213m2

Gelijkaardige panden