Appartement La Herradura

Goede staat
€ 345.000
Referentienummer 4083199

Dit gelijkvloers appartement is heel bijzonder omdat het erg groot is voor een appartement (ongeveer 170 m2) en het heeft een ruim, overdekt terras dat aanvoelt als een tweede zitkamer. Er is ruimte voor banken en een tafel en stoelen. Naast het overdekte terras is er een open terras / tuin met 2 palmbomen, die de perfecte plek vormen voor een hangmat, waar u s avonds heerlijk in de zon kunt genieten. Er zijn veel potplanten en dit gedeelte is zeker het hart van dit huis en de plaats waar u het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen.

De tweede reden waarom dit appartement zo bijzonder is, is omdat het op wandelafstand ligt van de pittoreske jachthaven Marina del Este en van een prachtige baai die geweldig is om te zwemmen, snorkelen en duiken. Er zijn geweldige restaurants in de jachthaven en aan het strand, dus u hoeft niet afhankelijk te zijn van een auto. Er zijn plannen om het eerste 7-sterrenhotel in Spanje in de buurt te bouwen (maar ver genoeg om lawaai of overlast te veroorzaken), wat nog meer waarde toevoegt aan deze regio en de woning.

Binnen in het appartement vinden we een zeer grote, open ruimte met de woon / eetkamer en zelfs een studie / kantoorruimte, een aparte keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Het huis is in zeer goede staat en heeft marmeren vloeren en badkamers. Het heeft airconditioning (en tevens verwarming).

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 173m2
  • Gemeubeld