Appartement Isla Canela(Ayamonte)

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4005932

Prachtig appartment met zijdelings zeezicht gelegen in prachtig complex en direct aan zee !
Dit appartment is gelegen in complex (totaal 102 appartementen) met zwembaden, tennis, padel en directe toegang tot wandelpromenade.
Alle appartementen hebben eigen ondergrondse parkeerplaats in het gebouw.

Isla Canela is een onbekende parel in Spanje. en is gelegen in de beeldschone Andalusische provincie Huelva, in de gemeente Ayamonte en aan het einde van de zogeheten Costa de la Luz.

De ligging in de zuidwesthoek van Spanje, slechts door de rivier Guadiana gescheiden van de Portugese Algarve, garandeert dat Isla Canela omringd wordt door vele bezienswaardigheden die een bezoekje en excursie waard zijn. De verbinding met heel Spanje en Portugal via snelweg – op slechts 50 km bevindt zich het internationale vliegveld van Faro, op 140 km Sevilla (vliegveld en hogesnelheidstrein AVE) en op 50 km de stad Huelva (binnenkort ook bereikbaar met de AVE) – brengt deze weergaloze hoek dichter bij het hart van Europa.

Zeventienhonderd hectare grond, zeven kilometer wit zandstrand, te midden van de natuurlijke moerassen aan de monding van de rivier Guadiana… Isla Canela is een paradijs voor het oog, de natuur, rust, sport en genot van vrije tijd, 12 maanden per jaar.

Isla Canela groeit al meer dan 20 jaar op duurzame wijze en telt meer dan 4.000 woningen, 1 winkelcentrum, 5 hotels direct aan het strand en één bij de golfbaan, allemaal met 4 sterren, een 18-holes golfbaan en een jachthaven met 231 aanlegplaatsen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 82m2