Appartement Ayamonte (Isla Canela)

Nieuwbouw
€ 135.000
Referentienummer 4027688
Aangenaam appartement (2 slaapkamers, 2 badkamers en ingerichte keuken) gelegen op de eerste verdieping en in prachtige omgeving van Isla Canela. Dit appartement maakt deel uit van een complex bestaande uit 3 blokken met een totaal van 153 appartementen.

Het grote strand is gelegen op 1,5 km en het golfterrein op 15 minuten wandelen.
Het gehele complex heeft een grote gemeenschappelijke tuim met 2 zwembaden (één voor volwassenen en één voor kinderen).

Appartementen op de bovenverdiepingen hebben alle prachtige uitzichten richting zee, natuurgebied en Portugal.
Meerdere appartementen beschikbaar en onmiddellijk genot mogelijk. 

Contacteer ons kantoor voor meer informatie en beschikbaarheden.

Isla Canela is een onbekende parel in Spanje. en is gelegen in de beeldschone Andalusische provincie Huelva, in de gemeente Ayamonte en aan het einde van de zogeheten Costa de la Luz.

De ligging in de zuidwesthoek van Spanje, slechts door de rivier Guadiana gescheiden van de Portugese Algarve, garandeert dat Isla Canela omringd wordt door vele bezienswaardigheden die een bezoekje en excursie waard zijn. De verbinding met heel Spanje en Portugal via snelweg – op slechts 50 km bevindt zich het internationale vliegveld van Faro, op 140 km Sevilla (vliegveld en hogesnelheidstrein AVE) en op 50 km de stad Huelva (binnenkort ook bereikbaar met de AVE) – brengt deze weergaloze hoek dichter bij het hart van Europa.

Zeventienhonderd hectare grond, zeven kilometer wit zandstrand, te midden van de natuurlijke moerassen aan de monding van de rivier Guadiana… Isla Canela is een paradijs voor het oog, de natuur, rust, sport en genot van vrije tijd, 12 maanden per jaar.

Isla Canela groeit al meer dan 20 jaar op duurzame wijze en telt meer dan 4.000 woningen, 1 winkelcentrum, 5 hotels direct aan het strand en één bij de golfbaan, allemaal met 4 sterren, een 18-holes golfbaan en een jachthaven met 231 aanlegplaatsen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 78m2
  • Gemeubeld

Info aanvragen over dit pand

Gelijkaardige panden