Huis in fonkelnieuw resort (Santa Rosalia)

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4561435

Huis met 3 slaapkamers en 3 badkamers op een perceel van 235m2. De bebouwde oppervlakte is 122m2 en het terras 55m2.

Op de begane grond is er een off road parkeerplaats, tuin, 2 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, woonkamer, terras van 21m2 en een kleine veranda van 4m2.

De eerste verdieping heeft een terras van 8m2, een slaapkamer, een badkamer, een ander terras van 16m2 en een veranda van 6m2. 

De prijs is inclusief de pre-installatie voor het telecommunicatiesysteem, interne- en externe verlichting, fotovoltaïsche zonnepaneel installatie en pre-installatie van Schuko (beschermcontact)-aansluiting voor elektrische voertuigen.

Optioneel zijn jacuzzi, zilveren stenen en marmeren werkbladen, badkameraccessoires en A/C eenheden.

Het ligt in een zeer rustige omgeving, hoewel het complex een echt vakantieparadijs is met een kunstmatig aangelegd meer van 700m2 in het midden. Rond het meer is een bar, kunstgras, wit zand, en er zijn geen voertuigen toegestaan! Het water is tot twee meter diep, maar de zijkanten zijn ondiep. 

Het complex heeft ook een 9-holes golfbaan met frisbee golfsysteem, petanca, sportterrein en indoor gym, waar alleen bewoners zijn toegestaan. De bar en het restaurant zijn ook open is voor publiek.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 122m2

Gelijkaardige panden