NIEUWBOUW VILLA'S IN PINOSO

Nieuwbouw
€ 580.000
Referentienummer 1502-115-10-115
NIEUWBOUW VILLA'S IN PINOSO Luxe nieuwbouw villa's in Pinoso (Alicante) met verschillende indelingen op 1 of 2 verdiepingen en 3 of 4 slaapkamers, waar je kunt genieten van idyllisch uitzicht op de bergen, de zon en de rust van de omgeving. De villa's worden gebouwd op rustieke percelen van 10.959 m2, waarvan ongeveer 2.000 m2 omheind, met alle watervoorzieningen, elektriciteit, installatie van een set fotovoltaïsche panelen voor zelfverbruik van elektriciteit en een afvalwaterzuiveringssysteem door middel van een biologische oxidatiezuiveringsinstallatie. Het zal worden afgewerkt met topkwaliteit en een zeer uitgebreide luxe kwaliteitsspecificatie. Uitgerust met een zwembad van 8x4m met chloorzout, betegelde zwembadomtrek, aangelegde zone met grind, automatische gemotoriseerde toegangspoort tot het perceel (motor inbegrepen). De woningen zijn voorzien van pre-installatie van airconditioning met warme en koude machine inbegrepen, water aerothermisch systeem, nachtruimtes met gemotoriseerde rolluiken, ingebouwde kasten afgewerkt en gelakt in wit, porseleinen tegels, pre-installatie van open haard in de woonkamer, badkamers volledig afgewerkt met al hun componenten en accessoires van de hoogste kwaliteit en gepantserde deur. Benadrukken de kwaliteit van de bouw van het huis voor de isolatie met thermo-klei bakstenen, gipsplaten met steenwol, single-layer gevel, ramen met koudebrug, aluminium luiken en Glass-Sun glas. Het mooie en bloeiende stadje Pinoso ligt op ongeveer 45 minuten landinwaarts van Alicante en de witte stranden van de Costa Blanca en dicht bij de grens tussen Murcia en Alicante. Het heeft iets minder dan 8.000 inwoners. Pinoso, ook bekend als El Pinos, is vernoemd naar de pijnbomen die de bergketens van het gebied bedekken. Pinoso biedt een Spaanse landelijke levensstijl, geen stoplichten, nauwelijks verkeer, praktisch de enige opstoppingen worden veroorzaakt door de tractoren die de druiven naar de Bodega brengen. De velden zijn beplant met wijnstokken, amandelen en olijven. In februari staan de velden vol met roze amandelbloesem. Pinoso heeft veel bars, restaurants en winkels, een nieuw 24-uurs medisch centrum, tandartsen, twee basisscholen en 1 middelbare school, een theater. Er is een uitstekend sportcentrum met buitenzwembaden, tennisbanen, voetbalvelden en fitnessruimte, bibliotheek en vele andere faciliteiten, waaronder een prachtige picknickplaats tussen de pijnbomen, compleet met barbecues, zitjes en stromend water.

Belangrijke informatie

Deze villa laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 4
 • 2
 • 219m2

Gelijkaardige panden

 • VILLA AAN DE OUST VAN DE PINET-STRANDEN!
  ref. 867-115-10-115

  VILLA AAN DE OUST VAN DE PINET-STRANDEN! Villa in een woonwijk aan het strand van Pinet, naast de stad La Marina, in een unieke en exclusieve enclave, op slechts 500 meter van het strand! Aan de M ...

  3

  3

  109m2

  Costa Blanca ZuidLa Marina
  ref. 867-115-10-115

  €535.000

 • NIEUWBOUW VILLA'S IN ROJALES
  ref. 956-115-10-115

  NIEUWBOUW VILLA'S IN ROJALES Nieuwbouw exclusieve residentie met slechts 4 onafhankelijke villa's, gelegen naast de La Marquesa golfbaan in Rojales. Villa is verdeeld over een hoofdverdieping, met ...

  2

  2

  159m2

  Costa Blanca ZuidRojales
  ref. 956-115-10-115

  €475.000