NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN EL RASO

Nieuwbouw
€ 211.000
Referentienummer 1850-115-10-115
NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN EL RASO Nieuwbouw gesloten wooncomplex met toeristische appartementen in El Raso, Guardamar del Segura. Dit nieuwe wooncomplex zal bestaan uit 78 toeristische appartementen en penthouses verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping + solarium. Alle woningen hebben een parkeerplaats en berging in de kelder, die toegankelijk is via de gemeenschappelijke trap of de lift op elke verdieping. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een zwembad, receptie/vergaderzaal, fitnessruimte buiten, jeu de boulesbaan, minigolf en een spa. DETAILS OM TE BENADRUKKEN IN ONZE NIEUWE ONTWIKKELING: HUURWONINGEN: Deze appartementen bieden iets dat geen enkele andere kan in deze woonwijk. Je kunt 4 maanden per jaar genieten van je huis voor persoonlijk gebruik, en de rest van het jaar kun je het verhuren, waarbij je winst kunt maken zonder je ergens zorgen over te hoeven maken, omdat een gespecialiseerd verhuurbedrijf alles voor je regelt. VRIJSTAANDE WONINGEN: alle woningen in ons nieuwe project zijn volledig gemeubileerd en klaar om in te wonen, met verlichting, meubels, apparatuur en volledig afgewerkte badkamers. VERSCHILLENDE SOORTEN WONINGEN OM UIT TE KIEZEN: We bieden verschillende woningtypes om uit te kiezen in verschillende oriëntaties. 2 slaapkamers + 2 badkamers en 3 slaapkamers + 2 badkamers types. Alle woningen met 3 slaapkamers zijn hoekwoningen, waardoor ze nog exclusiever zijn voor klanten. We bieden woningen met zuidelijke, oostelijke en westelijke oriëntatie. Allemaal met terrassen/porches die uitkijken op de groene omgeving en Laguna de La Mata. UNBEATABLE VIEWS OF THE LAGUNA DE LA MATA: Vanuit alle woningen op de eerste en tweede verdieping in ons nieuwe project kun je genieten van een bevoorrecht uitzicht op de Laguna de La Mata. Omdat dit het laatste project is dat eraan grenst, heb je een droompanorama van deze natuurlijke omgeving. NABIJHEID VAN HET STRAND: Op slechts 10 minuten met de auto of 15 minuten met de fiets kun je genieten van het strand van Moncayo. DICHT BIJ WINKELCENTRA EN STEDELIJKE GEBIEDEN: Gelegen op slechts 10 minuten met de auto van het Habaneras winkelcentrum, 9 minuten van het eet- en uitgaansgebied van Ciudad Quesada, of 8 minuten van het centrum van Guardamar del Segura, waardoor ons project een onverslaanbare locatie heeft. GOLF CURSUSSEN: Voor liefhebbers van deze sport is het vermeldenswaard dat je op slechts 15 minuten rijden kunt genieten van een van de beste golfbanen van Spanje, gelegen in de urbanisatie La Finca de Algorfa. Let ook op de prachtige golfbanen van La Marquesa en Vistabella, op respectievelijk 10 en 20 minuten rijden. Complex op 30 minuten van het vliegveld van Alicante en 1 uur van het vliegveld van Murcia - Corvera.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 3
 • 2
 • 81m2

Gelijkaardige panden

 • NIEUWBOUW WONINGEN IN ALMORADI
  ref. 1582-115-10-115

  NIEUWBOUW WONINGEN IN ALMORADI Nieuwbouwwijk met appartementen en penthouses in het centrum van Almoradi. Moderne woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers, een ruime woonkamer met open keuken en sc ...

  3

  2

  122m2

  Costa Blanca ZuidAlmoradi
  ref. 1582-115-10-115

  €209.100

 • NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN LOS ALTOS
  ref. 1782-115-10-115

  NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN LOS ALTOS Nieuwbouw moderne volledig ingerichte appartementen en penthouses met een open keuken en woonkamer, 2 slaapkamers, 2 badkamers, ruime terrassen en mooie gemeenschap ...

  2

  2

  70m2

  Costa Blanca ZuidOrihuela Costa
  ref. 1782-115-10-115

  €249.000