Dakappartement in El Raso, Guardamar

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4734006

Het appartement op de bovenste, tweede verdieping heeft een woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers, een terras van 10m2 en een solarium 67m2.

Ondergrondse parkeergarage, gemeenschappelijk zwembad, kinderspeelplaats en groene zone.

Alle voorzieningen bevinden zich in de buurt, de prachtige stranden van Guardamar liggen op korte afstand en de luchthaven van Alicante ligt op slechts 30 minuten rijden.

Guardamar heeft een bekend natuurpark direct naast het strand. Het is ook een zeer sport-georiënteerd stadje, met veel activiteiten zoals padel (tennis), hardlopen, wandelen etc. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 74m2

Gelijkaardige panden