Mooie villa in Pilar de la Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4637909
Mooie villa aan het strand van Torre de la Horadada.

De villa heeft een eigentijdse stijl met een niet al te grote, maar goed ontworpen tuin en terras. Het is zeer sfeervol en bevat een open woonkamer met veel natuurlijk licht en het heeft een dakterras/solarium.

De prijs is inclusief de pre-installaties voor airconditioning, alarmsysteem en telecommunicatiesysteem, badkamermeubels, keukenmeubilair en parkeerplaats.

De locatie is erg rustig maar naar het strand is het slechts een kleine wandeling en Pilar de la Horadada ligt op 5 minuten rijden. Het gebied is goed verbonden: Orihuela Costa en Torrevieja liggen op 15-20 minuten afstand en het ligt eveneens dicht bij de grens van de regio Murcia.

Op korte afstand kunt u genieten van de Mar Menor of de Middellandse Zee. Ook vindt u veel activiteiten in de buurt, zoals sport, golf en andere vrijetijdsbestedingen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 74m2

Gelijkaardige panden