Stijlvol appartement in Pilar de Horadada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4566243

Het appartement is gelegen in een aantrekkelijk omgeving met witte stranden en alle voorzieningen in de buurt.

Het is niet meer dan 5 minuten rijden naar Torre de la Horadada met restaurants en bars op het strand en waar het ook erg leuk is om te wandelen of te fietsen. Het centrum van de stad is met een korte wandeling te bereiken. De luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten rijden. 

Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad en de omgeving.

Er zijn extra kosten voor het witgoed, de installatie van airconditioning, gordijnen, doucheschermen, vloerverwarming in de badkamers en voor het meubelpakket.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 77m2

Gelijkaardige panden