Mooi huis in Ciudad Quesada

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4453321
Design villa met een totale oppervlakte van 390 vierkante meter.

Volledig ingericht en met alles inbegrepen om nu in te trekken.

Het omvat onder andere een zwembad met warmtepomp en thermische deken, plantenbakken, design badkuip, hydraulische en stralende vloer, verstelbare verlichting, terras met bestrating, binnen stenen muren, suite met slot, jaloezieën, kelder en fitnessapparatuur.

De Villa biedt gratis fietsen, een seizoensgebonden buitenzwembad en een gemeenschappelijke lounge.De accommodatie met airconditioning u kunt gebruikmaken van gratis WiFi en privéparkeergelegenheid.

De villa beschikt over 3 slaapkamers, 3.5 badkamers, een flatscreen-TV, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een patio met uitzicht op het meer.De villa heeft een zonneterras.

Een combinatie van uitzicht op zee, natuur en een luxe levensstijl op loopafstand van Quesada en Rojales met alle voorzieningen bij de hand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Alicante, 32 km van de Villa.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 250m2
  • Gemeubeld