Luxe villa in Villamartin

Nieuwbouw
€ 338.570
Referentienummer 4519968
Deze moderne villa bij de golfbaan van Villamartin combineert stijl, design en kwaliteit.

Het pand is gelegen op het zonnige zuiden en bestaat uit 3 slaapkamers (met inbouwkasten), 3 badkamers, volledig ingerichte moderne keuken met ontbijtbar, open woon-/eetkamer die leidt naar de betegelde tuin en privé-zwembad en heeft ook een solarium op het dak.

De villa ligt op slechts een paar minuten lopen van de lokale winkels, bars, restaurants en supermarkt, minder dan vier kilometer van La Zenia beach en op korte afstand van La Zenia Boulevard winkelcentrum en de golfbanen van Villamartin.

Zowel de internationale luchthavens van Alicante als Murcia liggen op respectievelijk 45 en 25 minuten rijden, het moderne ziekenhuis van Torrevieja op slechts 15 minuten.

De prijs van het pand is inclusief zwembad, hoog en laag keukenmeubilair met werkblad, badkamermeubilair en douchescherm, kranen en sanitaire apparaten, vloerverwarming in de badkamer en boiler.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 115m2

Gelijkaardige panden