Woning in Villamartin

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4513176
Dit onberispelijke appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen op deze fantastische eerstelijnsgolfontwikkeling, met een prachtig uitzicht op de golfbaan van Villamartin.

Een uitstekende selectie van voorzieningen bevindt zich op loopafstand van het pand en de fantastische voorzieningen zijn slechts een klein eindje rijden.
Halfvrijstaand dorpshuis te koop in de urbanisatie Mirador del Mediterraneo, dicht bij Villamartin.

De woning heeft een ruim L-vormig terras aan de voorzijde en bestaat uit drie slaapkamers en een familiebadkamer, salon eetkamer en aparte keuken.

Het dak is een groot solariumterras met uitzicht op zee en het pand kijkt uit over het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen.
De woning bestaat uit een inkomhal die leidt naar de grote open woonkamer met aangrenzende eetkamer en studeerkamer, een grote moderne ingerichte keuken met een aangrenzende bijkeuken, badkamer, twee tweepersoons slaapkamers en een hoofdslaapkamer met en suite badkamer. Openslaande deuren vanuit de woonkamer leiden naar het grote dubbele terras, met prachtig uitzicht op de golfbaan.

Andere voordelen zijn een houtkachel, warme en koude airconditioning, een zeer uitnodigend gemeenschappelijk zwembad en een overdekte parkeerplaats.

Het gebied ligt dicht bij golf, winkels in de buurt, strand, bars en op dezelfde afstand van Murcia en de luchthaven van Alicante, 40 minuten rijden.
Totaal vloeroppervlak 12,61 m2 Verdieping 67,28 m2 1 verdieping 53,33 m2

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 74m2

Gelijkaardige panden