Appartement met prachtig uitzicht op zee in Punta Prima

Nieuwbouw
€ 404.000
Referentienummer 4517006
Appartement met prachtig uitzicht op zee

Het appartement ligt op het zuiden en heeft ruime terrassen en een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

De appartementen zijn ontworpen voor comfort en gemak, van uitstekende kwaliteit en zo gelegen om maximaal te kunnen genieten van de gemeenschappelijke delen.

Er zijn ook 3 zwembaden, met een overloopzwembad en een zwembad met hydromassage. De kinderen kunnen in hun eigen peuterbad en speeltuin spelen. Het complex heeft ook directe toegang tot de promenade. Alle units worden geleverd met een ondergrondse parkeerplaats en een berging.

Dit appartement is van alle comfort voorzien, heeft een goede centrale en uitstekende ligging en is ingericht met airconditioning, zowel warm als koud.

Het appartement ligt op slechts 5 km van Torrevieja en onderscheidt zich door de goede centrale ligging en de nabijheid van de luchthaven van Alicante.

Alle voorzieningen voor uw dagelijkse behoeften bevinden zich op korte rijafstand.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 94m2
  • Gemeubeld

Gelijkaardige panden