Mediterraans appartement in Torrevieja

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4517015
Nieuwe appartement met 2 slaapkamers vlakbij de zee in Costa Blanca, Torrevieja.

De opstelling van de huizenblokken in het perceel biedt optimale uitzichten en maakt het mogelijk om een grote centrale mediterrane tuin van meer dan 10.000 m2 te creëren met 3 aparte zwembaden, wellness-, picknick-, fitness- en chill-outruimtes. Alles is met elkaar verbonden door voetpaden die geschikt zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen en kinderspeelplaatsen.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben grote zwembaden, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte en een zwembadlounge, allemaal gelegen in eenprivate, gesloten en beveiligde woonwijk op slechts 250 meter van de zee.

De appartementen op de eerste verdieping hebben grote terras tot 20 m2 plus een solarium voor privé gebruik.

Kom wonen in de buurt van de zee in een idyllische en duurzame omgeving, gekenmerkt door open ruimtes, natuur en architectonische harmonie.

Grote centrale mediterrane tuin, 3 grote zwembaden, verwarmd zwembad, kinderbad, lift voor alle woningen, fitnessruimte en buitenfitnessruimte, chill-outruimte, picknickplaats, conciërge en beveiliging, zeer grote en lichte terrassen en veranda's, bio-klimatologisch en mediterraans ontwerp, ondergrondse privéparkeerplaats, 40 min van de luchthavens van Alicante en Murcia.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 81m2