Appartement in Playa Flamenca (Orihuela Costa)

Nieuwbouw
€ 346.000
Referentienummer 4308456

Appartement op de eerste verdieping met zeer groot terras en gelegen in urbanisatie van 75 appartementen verdeeld in aantal wooneenheden. 
In dit nieuwbouwcomplex is er keuze tussen twee- en drieslaapkamerappartementen met verschillende oriëntatiemogelijkheden. 
De centrale ligging (in de buurt van winkels, restaurants, bars en diverse golfterreinden) is alvast één van de pluspunten van deze urbanisatie
Inbegrepen : keukentoestellen, airco en ondergrondse garage. Gemeenschappelijk zwembad. 

Villamartin is een plek waar u kunt genieten van de zon, het strand en de golfbanen.
Slechts een paar minuten verwijderd van de stranden met blauwe vlag  en zeer dicht bij het nieuwe commerciële centrum La Zenia Boulevard
Het resort ligt op slechts 40 minuten rijden van de internationale luchthaven Corvera, en de luchthaven van Alicante ligt op 50 minuten rijden ..

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, beschikbaarheden en prijzen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 97m2

Gelijkaardige panden