NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN PILAR DE LA HORADADA AAN DE GOLFBAAN

Nieuwbouw
€ 254.900
Referentienummer 1222-87-10-115
NIEUWBOUW WOONCOMPLEX IN PILAR DE LA HORADADA AAN DE GOLFBAAN De nieuwbouwwijk is de perfecte plek om naast golf te genieten van de mediterrane levensstijl. Een exclusief wooncomplex met appartementen, allemaal met terras, op de begane grond plus tuin en penthouses plus solarium, ontworpen om maximale ruimte, licht en comfort te bieden. Bovendien beschikken de woningen over een parkeerplaats, een gemeenschappelijk zwembad en een tuin. De verfijnde en moderne architectuur en de zorgvuldige selectie van kwaliteiten maken onze woningen tot unieke projecten, gericht op veeleisende klanten die op zoek zijn naar een goede investering en levenskwaliteit. Lo Romero Golf Resort ligt in een bevoorrechte omgeving van de gemeente Pilar de la Horadada (Alicante), in het hart van de Costa Blanca. De 18-holes golfbaan ligt dicht bij prachtige stranden met kristalhelder water en is over de weg perfect verbonden met de steden Alicante en Murcia. De luchthavens van Corvera (Murcia) en Alicante liggen op respectievelijk 40 en 55 minuten rijden. Pilar de la Horadada is een typisch Spaans dorp in het meest zuidelijke deel van de Costa Blanca. De grote hoofdstraat heeft supermarkten, veel winkels, restaurants en bars en een aantal mooie pleinen. De prachtige stranden van Torre de la Horadada en Mil Palmeras met boulevard van fijn zand liggen op slechts 5 minuten afstand.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Info aanvragen over dit pand

Algemene gegevens

 • 2
 • 2
 • 74m2

Gelijkaardige panden

 • GELIJKVLOERS APPARTEMENT IN LUXE WOONCOMPLEX AAN ZEE
  ref. 1242-115-10-115

  GELIJKVLOERS APPARTEMENT IN LUXE WOONCOMPLEX AAN ZEE Stel je een plek voor waar de zee en de natuur de hoofdrolspelers worden van een ongelooflijk verhaal: dat van jou. Stelt u zich een omgeving voo ...

  2

  2

  101m2

  Costa Blanca ZuidOrihuela Costa
  ref. 1242-115-10-115

  €240.000

 • NIEUWBOUW BUNGALOW APPARTEMENTEN IN PILAR DE LA HORADADA
  ref. 827-115-10-115

  NIEUWBOUW BUNGALOW APPARTEMENTEN IN PILAR DE LA HORADADA Nieuwbouw exclusieve residentie van 16 moderne bungalow appartementen in Pilar de la Horadada. U kunt kiezen uit bungalow appartementen met 2 ...

  3

  2

  93m2

  Costa Blanca ZuidPilar de La Horadada
  ref. 827-115-10-115

  €315.900